PDA

Zobacz pełną wersję : W nowych Ixusach menu po POLSKU!



Lech
22-09-2004, 09:47
W nowych Canonach menu nareszcie po polsku. W dodatku całkiem nieźle się prezentują nowe Ixusy :wink:


https://canon-board.info//brak.gif
źródło (http://www.fotopolis.pl/obrazki/canonixus30backb.jpg)

satriani
22-09-2004, 18:55
może pojawi się upgrade po polsku do seri A60-95

Jakby ktoś coś wiedział to niech da znać

muflon
22-09-2004, 22:23
może pojawi się upgrade po polsku do seri A60-95
Jakby ktoś coś wiedział to niech da znać
Nie łudź się.. marketingowo to zupełnie bez sensu - po co babrać się w software do "starych" aparatów, jeżeli można zrobić to samo tylko w nowych i skłonić użytkownika do wydania kolejnych $$$.

satriani
23-09-2004, 09:26
liczę na ludzi nie związanych z firmą Canon :lol:

muflon
23-09-2004, 09:30
liczę na ludzi nie związanych z firmą Canon :lol:
Tak, i dostaniesz menu w stylu piracko przerabianych kopii WordStara kilkanaście lat temu :)
"Plik Edyt Szuk." "Czy chcesz skas. zdj.?" :)

satriani
23-09-2004, 09:32
jeden się odważył i zrobił hack do 300D teraz większość z tego korzysta, więc nigdy nie mów nigdy :wink:

muflon
23-09-2004, 09:33
Ja próbowałem niedawno wgrać spolszczenie (takie "prawie oficjalne", bo robione przez polską firmę chyba niezależnie od producenta) do telefonu (SE P900). Praktycznie nie dało się używać :( - wróciłem do angielskiego.

[ Dodano: 23-09-2004, 10:35 ]
Wasiaware to nie to samo - to zmiana kilkunastu bajtów w sztucznie okrojonym kodzie. Dodanie czegoś nowego to zupełnie inna bajka.

yasin
23-09-2004, 09:52
a po co mi polskie menu, angielski to techniczny jezeyk i znacznie prosciej mi uzywac fona czy apratu z menu po ang

Lech
23-09-2004, 10:25
Każdy z nas używa telefonu GSM, ma w menu wiele języków, ale wybiera polski. Koledzy którzy mając polski wybierają angielski (czy inny) są wyjątkami.
To ze Canon dodaje do nowych apartów: polski, czeski, węgierski i rosyjski to BRAWO !
Dostrzegaja że we wschodniej Europie też są klienci i że zaczyna Canon powaznie ich traktować.

satriani
23-09-2004, 13:46
Samsung na razie to dostrzega

yasin
23-09-2004, 14:39
w sumie racja, ja nie czuje roznicy miedzy eng, a polskim w zyciu codziennym lub jak sie porozumiewam, a w sprawach technicznych jest mi znacznie prosciej mowic/czytac po angielsku