Zobacz pełną wersję : Wyzwalacz migawki
Witam wszystkich serdecznie, jestem tutaj nowy :).
Zastanawiam się nad zakupem wyzwalacza migawki Nero Trigger z fotonero.pl, który poleciła mi koleżanka z roku. Faktycznie, wydaje się to interesujący produkt, ma kilka fajnych funkcji i myślę, że cena względem jakości też jest całkiem w porządku. Jaka jest wasza opinia na ten temat?
Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam :).
Bechamot
26-05-2015, 14:14
Witam wszystkich serdecznie, jestem tutaj nowy :).
Zastanawiam się nad zakupem wyzwalacza migawki Nero Trigger z fotonero.pl, który poleciła mi koleżanka z roku. Faktycznie, wydaje się to interesujący produkt, ma kilka fajnych funkcji i myślę, że cena względem jakości też jest całkiem w porządku. Jaka jest wasza opinia na ten temat?
Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam :).
ze na fotonero.pl jest zdecydownie za drogi.
@ Kari - wybacz, że na pytanie odpowiadam pytaniem, ale czy masz pomysł/wizję wykorzystania tego w praktyce ? Jak czytam opis tego urządzenia, to jest ono naprawdę ciekawe, ale jak bliżej o tym pomyślę, to w zasadzie wykorzystałbym to tylko do burzy, czyli pewnie rzadko, dla mnie osobiście szkoda kasy.
Są inne metody osiągnięcia takich efektów, no chyba, że Ktoś zajmie się tylko tego typu fotografiami, to oczywiście może to być ułatwienie ;)
To na 90% jest akcja reklamowa, podobne pytania pojawiły się nie tylko tutaj.
@Kari, przekaż właścicielowi strony-sklepu, że powinien ją doprowadzić do zgodności z obowiązującymi przepisami, bo dotacja z unii chyba nie obejmuje kar pieniężnych za naruszanie praw konsumentów, a przy takim spamowaniu forów ktoś się może zdenerwować i zgłosić "problem" do odpowiedniej instytucji.
Bechamot
26-05-2015, 15:37
na 100%
i nie ma nic w tym zlego , ze ktos chcialby udzielic takiej informacji , byc moze przydatnej niektorym osobom - ale nie w ten sposob.+
nikt nie lubi byc robiny w przyslowiowego ch.... ( niektorzy maja na mysli h...)
mysle , ze skutek jest odwrotny , nie chce sie nawet zagladac.
@ Kari - wybacz, że na pytanie odpowiadam pytaniem, ale czy masz pomysł/wizję wykorzystania tego w praktyce ? Jak czytam opis tego urządzenia, to jest ono naprawdę ciekawe, ale jak bliżej o tym pomyślę, to w zasadzie wykorzystałbym to tylko do burzy, czyli pewnie rzadko, dla mnie osobiście szkoda kasy.
Są inne metody osiągnięcia takich efektów, no chyba, że Ktoś zajmie się tylko tego typu fotografiami, to oczywiście może to być ułatwienie ;)
Zastanawiałem się nad trochę nietypowym użyciem takiego wyzwalacza - tj. ujęcie starego samochodu rozbijanego o ścianę budynku. Poza tym chyba to byłby fajny pomysł, żeby spędzić trochę czasu z dziećmi i balonikami czy burzami ;).
Trochę mało sympatyczne przywitanie nowego użytkownika i oskarżenia o promowanie, bądź co bądź, ciekawego produktu. Pozdrawiam.
Bechamot
26-05-2015, 15:48
Zastanawiałem się nad trochę nietypowym użyciem takiego wyzwalacza - tj. ujęcie starego samochodu rozbijanego o ścianę budynku. .
ciekawsze bylybo gdybys rozbil nowy ;-))))
Do wszystkich zastosowań które podajesz nie trzeba wydawać kasy ponad tą na body i szkło...
Hahaha, jasne że by było, ale ubezpieczyciel nie byłby zadowolony :D. Wracając do tematu. Co sądzicie o tym wyzwalaczu? Zastanawiałem się również nad strzelaniem do obiektów.
Pieniądze nie są problemem, bo koszta nie są jakieś wygórowane, aczkolwiek jestem otwarty na wszystkie propozycje.
Trochę mało sympatyczne przywitanie nowego użytkownika i oskarżenia o promowanie, bądź co bądź, ciekawego produktu
Jeśli w jednym czasie, w różnych miejscach sieci, pojawiają się pytania od "różnych użytkowników" dotyczące jednego, specyficznego produktu, to musi budzić podejrzenia, które (na podstawie doświadczeń) bardzo często są uzasadnione.
Jak pieniądze nie są problemem, kup, wypróbuj, napisz recenzję :)
Nie sprawdzi się, to sprzedasz taniej niż kupiłeś, tak, stracisz, ale przecież "pieniądze nie są problemem" ;)
... Co sądzicie o tym wyzwalaczu? ... ... aczkolwiek jestem otwarty na wszystkie propozycje.
ML nic nie kosztuje, a możliwości - z pewnymi różnicami - bardzo podobne. Dodatkowo oferuje duuuużo więcej funkcji. :mrgreen: