Strona 107 z 108 PierwszyPierwszy ... 75797105106107108 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 061 do 1 070 z 1073

Wątek: SIGMA 35/1.4 A DG HSM - recenzja

  1. #1061
    Bywalec
    Dołączył
    May 2016
    Posty
    226

    Domyślnie Odp: SIGMA 35/1.4 A DG HSM - recenzja

    Mi się wydaję, że masz problem z ff/bf na różnej odległości. Wypożycz USB dock albo kup i to sobie skorygujesz.

  2. #1062
    Dopiero zaczyna
    Dołączył
    Aug 2006
    Posty
    48

    Domyślnie Odp: SIGMA 35/1.4 A DG HSM - recenzja

    Mam takie pytanie. Czy w Waszych Sigmach 35 też coś "lata w środku" w sensie się rusza, jak się nią delikatnie pomacha? Dzisiaj przypadkowo własnie tak pomachałem i wygląda na to, jak by się coś w środku ruszało i zastanawiam się, czy to jakiś problem czy tak ma być Proszę o ewentualną odpowiedź Pozdrawiam!

  3. #1063
    Coś już napisał Awatar davnes
    Dołączył
    Aug 2009
    Miasto
    Zator k.Oświęcim
    Posty
    60

    Domyślnie Odp: SIGMA 35/1.4 A DG HSM - recenzja

    Soczewka od dupki to normalne
    patrze na świat poprzez jasne słoiki

  4. #1064
    Początki nałogu Awatar merida
    Dołączył
    May 2010
    Posty
    413

    Domyślnie Odp: SIGMA 35/1.4 A DG HSM - recenzja

    Mi nic się*nie rusza, wszystko pięknie zwarte.

  5. #1065
    Coś już napisał Awatar davnes
    Dołączył
    Aug 2009
    Miasto
    Zator k.Oświęcim
    Posty
    60

    Domyślnie Odp: SIGMA 35/1.4 A DG HSM - recenzja

    Merida moze nie zwtocilrs uwagi :-)
    patrze na świat poprzez jasne słoiki

  6. #1066
    Bywalec Awatar benicjusz
    Dołączył
    Aug 2010
    Miasto
    Warsaw DC
    Posty
    175

    Domyślnie Odp: SIGMA 35/1.4 A DG HSM - recenzja

    Także nie przypominam sobie aby w mojej coś latało. Pewnie już to pisałem, że swoją podłączyłem w sklepie (mieli tylko jedną) zrobiłem kilka strzałów i następnie w punkt działała z mk2 i 6d.

    Ale zachciało mi się fuji i teraz uszczęśliwia kolejnego miłośnika sigmy.

    wysłane z Nokii 6210.
    Ostatnio edytowane przez benicjusz ; 20-11-2016 o 08:34
    |CANON FF|

  7. #1067
    Coś już napisał
    Dołączył
    Aug 2006
    Posty
    63

    Domyślnie Odp: SIGMA 35/1.4 A DG HSM - recenzja

    czy ktoś porównywał to szkiełko może z Canonem 35/1.4L?

  8. #1068
    Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Dołączył
    Apr 2007
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz
    Wiek
    33
    Posty
    1 311

    Domyślnie Odp: SIGMA 35/1.4 A DG HSM - recenzja

    Cytat Zamieszczone przez alexsob Zobacz posta
    czy ktoś porównywał to szkiełko może z Canonem 35/1.4L?
    Chyba z milion roznych osob.

  9. #1069
    Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Dołączył
    Jun 2006
    Miasto
    Pod Tatrami
    Wiek
    45
    Posty
    15 889

    Domyślnie Odp: SIGMA 35/1.4 A DG HSM - recenzja

    Cytat Zamieszczone przez alexsob Zobacz posta
    czy ktoś porównywał to szkiełko może z Canonem 35/1.4L?
    Nie wiem czy tu ale było o tym sporo w wątku o eLce .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

  10. #1070
    Bywalec Awatar biodar
    Dołączył
    Mar 2011
    Posty
    214

    Domyślnie Odp: SIGMA 35/1.4 A DG HSM - recenzja

    Cytat Zamieszczone przez orix Zobacz posta
    Mam takie pytanie. Czy w Waszych Sigmach 35 też coś "lata w środku" w sensie się rusza, jak się nią delikatnie pomacha? Dzisiaj przypadkowo własnie tak pomachałem i wygląda na to, jak by się coś w środku ruszało i zastanawiam się, czy to jakiś problem czy tak ma być Proszę o ewentualną odpowiedź Pozdrawiam!
    u mnie też coś lata w środku, ale w drugiej w sklepie też latało

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47