[najeli] Muzycznie
Zwiń
X
-
[najeli] Muzycznie
www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exIITagi: Brak -
www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII -
przyjemnie się ogląda... mam kilka swoich typów jeśli chodzi i zdjęcia, ale to nie o to chodzi - liczy się dobra zabawa... i tyle
ps, uciekam przeglądać pozostałe 80 na priv
Canon EOS 60D | EF-S 17-55 mm f/2,8 IS USM | EF-S 60 mm f/2,8 macro USM | EF 35-135 mm f/4-5,6 USM | EF 70-300 f/4-5,6 IS USMKomentarz
-
Napiszę bardziej jako woodstockowicz niż jako fotograf (aparatu nie brałem nigdy dotąd na Woodstock).
Drażni mnie taka perspektywa oddalona właśnie od typowego woodstockowicza, taki dystans do tych wydarzeń (długie ogniskowe, focenie bardziej oficjalnych zdarzeń czy też dość oklepanych tematów jak "zbieram na piwo").
Widziałbym szersze kadry, bardziej "wewnątrz" wydarzeń, choć zdaje sobię sprawę, że to nie jest prosta sprawa
FF:5Dmk2|T17-35/2.8-4.0|T28-75/2.8|C35/2|C50/1.4|T70-200/2.8|||crop:40D|C18-55 IS||| Metz 58 AF-1|Sunpak 4000AF|wyzwalacze Phottix |Velbon Sherpa 250R|akcesoria...
Zdjęcia: maxmodels.pl | digart.pl | flickr |
"I have a very low tolerance level for stupid bullshit" - George CarlinKomentarz
-
-
Z błota to robili "koledzy" z jedynkami :P Zresztą z woodstocku zawsze są foty z błota, po co mam robić więcej tego co już wszyscy oklepali na wszelkie możliwe strony ;-) Pomijając fakt, że moja wizja woodstocku mija się z błotem, byłam na paru i nigdy się tam nie taplałam, to dlaczego mam oszukiwać, że mnie to "jara"?...
"Zbieram na piwo" było tylko dlatego, że dziewczyna fajna, jakby nie miała tej kartki to pewnie też by się tu znalazła.
No i jakby nie patrzeć na całość miało wpływ to, że 85tkę odebrałam parę dni przed wyjazdem, i włączył mi się tryb "nowa, fajna zabawka"
A trochę bliższych (fisz spod stóp) i jakieś 2-3 z błota mam na stronie. Ale wolę takie jak tu. O! ;-)www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exIIKomentarz
-
Backstage scenowy wniósł w sumie jakiś powiew świeżości w dotychczasowy schemat "reportaży z Woodstocku".
Ale ja nie mówię o błocie - wręcz przeciwnie. W tym roku pierwszy raz byłem na Woodstocku w Kostrzynie (ostatnim razem byłem jeszcze w Żarach). Moja pierwsza myśl, gdy zobaczyłem to miejsce, była "czemu na podstawie zdjęć w mediach nie byłbym sobie w stanie wyobrazić jak to naprawdę wygląda?"Z błota to robili "koledzy" z jedynkami :P Zresztą z woodstocku zawsze są foty z błota, po co mam robić więcej tego co już wszyscy oklepali na wszelkie możliwe strony ;-) Pomijając fakt, że moja wizja woodstocku mija się z błotem, byłam na paru i nigdy się tam nie taplałam, to dlaczego mam oszukiwać, że mnie to "jara"?...
Dla mnie ideałem by było coś "pomiędzy" błotem (oklepanym i mało wnoszącym), a tymi ujęciami oficjalnymi z konferencji, itd. Jeżeli za rok pojadę i będę miał akredytację, to sam spróbuję swoich sił w realizacji tej wizji, żeby nie było, że tylko narzekam
FF:5Dmk2|T17-35/2.8-4.0|T28-75/2.8|C35/2|C50/1.4|T70-200/2.8|||crop:40D|C18-55 IS||| Metz 58 AF-1|Sunpak 4000AF|wyzwalacze Phottix |Velbon Sherpa 250R|akcesoria...
Zdjęcia: maxmodels.pl | digart.pl | flickr |
"I have a very low tolerance level for stupid bullshit" - George CarlinKomentarz
-
-
tormentor, mam nadzieję, że piszesz to po obejrzeniu wszystkich zdjęć (włącznie z tymi na mojej stronie)
Jak Ci mało to trochę więcej mam jeszcze na picasie.
Trochę jestem ciekawa, czego Ci brakuje. Bo błoto odpuściłam, straż polewającą ludzi przegapiłam, a poza tym nic specjalnego "typowego" nie zauważyłam. Za to żałuję, że nie zrobiłam paru więcej portretów na "długich ogniskowych" -- nic nie poradzę, że te zdjęcia podobają mi się najbardziej ;-)www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exIIKomentarz
-
cytuję
"reportaż to nie pojedyncza klatka, lecz zbiór klatek i stosowanie wyłącznie stosunkowo wąskich szkieł odbiera możliwość pokazania pewnych rzeczy, które nabierają charakteru dopiero w szerokościach a w skali całego materiału jest monotonne, a nawet nudne."Kto tam znów rusza prawą? Lewa! Lewa! Lewa!Komentarz
lub poprzez PW wysłane do wybranego moderatora) posty odbiegające od tematu oraz niezgodne z 
Komentarz