Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Blyskotliwie.pl mkii

Domyślnie Blyskotliwie.pl mkii

Witamy!
    z wiosną dla tych którzy czekali wznawiamy warsztaty z błysku w nowej oprawie i z nowymi partnerami!
    Zapraszamy!

Pojedyncza fotografia. Powstaje w Twojej głowie zanim jeszcze naciśniesz spust migawki. Nie przerywając rozmowy z modelką wybierasz kadr, odpowiedni obiektyw. Decydujesz się na warunki zastane lub sam tworzysz sobie światło. Wybierasz lampę reporterską bądź generator. Między słowami naciskasz spust. Znajomy dźwięk. Słyszysz go dziesiątki tysięcy razy rocznie. Naświetlasz mając w głowie sposób obróbki, który zastosujesz. Wracasz do domu. Zgrywasz RAW’a, otwierasz Photoshop’a. Dopracowujesz każdy ton, kontrast i kolor; kończysz proces, którym jest pojedyncza fotografia.

Tym dla nas jest zdjęcie, chcemy, abyś wszedł w ten świat. Wolny od przypadkowego fotografowania w niekorzystnych warunkach światła zastanego. Wolny od akcji, które można kupić i w jednej chwili sprzedawać zdjęcia pozbawione czystego koloru i tonów. Chcemy, abyś sam decydował czym świecisz, jak obrabiasz i jak finalnie kreujesz swój styl.

Odświeżyliśmy formułę naszych szkoleń zapraszając do współpracy najlepszego gwaranta czystego koloru – firmę EIZO. Razem z Wami obrabiamy zdjęcia na szerokogamutowych monitorach EIZO z serii CG w warszawskiej Galerii EIZO. Możecie być pewni, że każdy kolor będzie pod kontrolą. Do Waszej dyspozycji oddajemy kilka profesjonalnych stanowisk i razem z Wami krok po kroku zagłębiamy się w tajniki postprocessu. Wszystko to zwieńczone wykładem pracownika EIZO na temat monitorów, kalibracji i wydruków.

Współpracujemy także z marką QUANTUUM gwarantującą, że w żadnych warunkach nie zabraknie nam światła. Błyskotliwie fotografujemy z użyciem lamp reporterskich, które każdy fotograf ma w swoim plecaku, a gdy trzeba błysnąć intensywniej – używamy generatorów, lamp i modyfikatorów od QUANTUUM. Przekonacie się jak z bardzo trudnych zastanych warunków stworzyć idealny setup lamp do sesji w plenerze.

Współpracujemy z firmą Reporterstrap zapewniającą Wam zniżki na systemy noszenia aparatów oraz z firmą LABPolska oferującą zgodność odbitek z tym co widzicie na ekranach swoich komputerów.

Wszystko to okraszone sporą dawką marketingu fotograficzno-ślubnego. Jak rozmawiać z klientem, jak stworzyć idealną ofertę, jak poruszać się podczas reportażu ślubnego, jak fotografować, aby spełniać się w tym nurcie fotografii.

Zapraszamy na 2 intensywne dni szkolenia, przyjdźcie z otwartymi głowami i wyjdźcie Błyskotliwsi niż kiedykolwiek.
    Sebastian Małachowski

Uzależniony
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy.

Domyślnie

Ile trzeba kasiorki i czy jest przewidziany rabacik dla uczestników photoszopin?
    Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)

Bywalec Awatar E.3
    Miasto
    Police/Szczecin

Domyślnie

co warto wiedzieć, powtórzyć przed warsztatami by w pełni czerpać wiedze, a nie próbować obarniać co się wokół dzieje
    Moje graty: EOS 350D, C50 f/1.8 (plastik fantastik) i KIT

Bywalec Awatar E.3
    Miasto
    Police/Szczecin

Domyślnie

ogarniać*
    Moje graty: EOS 350D, C50 f/1.8 (plastik fantastik) i KIT

Uzależniony
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy.

Domyślnie

Nie idź na kacu a będzie wszystko dobrze.
    Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)

Domyślnie

dokładnie wszystko jak krowie na miedzy
    Sebastian Małachowski

Bywalec
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Planujecie zrobić warsztaty w lipcu?

Domyślnie

Witamy!

Mamy wielką przyjemność przedstawić Wam zdjęcia, które powstały na ostatnich warsztatach BLYSKOTLIWIE.PL. Tym razem do współpracy zaprosiliśmy firmę QUANTUUM oraz EIZO, dzięki którym nie zabrakło nam mocy błysku i kontroli koloru podczas obróbki zdjęć.

Na tym nie koniec!

Poniżej prezentujemy film zrealizowany przez Piotra Ragusa relacjonujący nasze dwudniowe zmagania z błyskiem i photoszopem.

http://www.youtube.com/watch?v=f0JwwbjpXLM

Serdecznie dziękujemy wszystkim, którzy przyczynili się do tego projektu. Zabawa była przednia i mamy nadzieję, że nie było to nasze ostatnie słowo!
    Pzdr!
    Sebastian Małachowski

Coś już napisał

Domyślnie

No ładnie, trzeba będzie się kiedyś wybrać i samemu doświadczyć.

olga123
    Guest

Domyślnie

ja jestem waszą fanka już od dawna
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    w 2014 zamawiam termin tak że nie próbujcie mi się zwijać z interesem
    Ostatnio edytowane przez olga123 ; 14-07-2011 o 08:19 Powód: Automerged Doublepost

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów