Kupiłem Eosa D1 W Dobrym Stanie Za 2600 Czy To Dobry Aparat Bo Nie Mam Istrukcji I Nie Wiem Co W Nim Jes.czy To Wadliwy Sprzet.prosze O Instrukcje,pozdrawiam.
Kupiłem Eosa D1 W Dobrym Stanie Za 2600 Czy To Dobry Aparat Bo Nie Mam Istrukcji I Nie Wiem Co W Nim Jes.czy To Wadliwy Sprzet.prosze O Instrukcje,pozdrawiam.
jesli d1 to stan okreslam na cieply w porywach do goracego
A w pudełku nie było instrukcji? A chociaż ładowarka była?![]()
wszystko jest ale po niemiecku..bo to loega mi w niemczech kupił ładowarka dwie barerie i reszta pierdyłek razem z instrukcją tyle tylko ze ja nie umię niemieckiego.....powiedzcie mi coś więcej o tym aparacie bo mogłem za te pieniadze miec eos 350 d i teraz nie wiem czy dobrze zrobiłem wybierajac te 1..
Sądząc po "fachowości" wypowiedzi mogłes jednak kupić 350-tke
Jedyna tylko urwie ci szyje a i tak nie wykorzystasz tego co oferuje
Całkiem serio: jeszcze lepiej 300D, bo mozna do niego wgrać PL Menu.Zamieszczone przez Driver
Po tym w jaki sposób pisze i jak głupie zadaje pytania i to że żyje w XXI wieku nie znając adresu google.pl albo chociażby canon.pl, Ja bym mu proponował żeby został przy tym aparacie który ma w komórce.Zamieszczone przez Driver
oddaj go z powrotem koledzeZamieszczone przez lolek
N
lolek - nie robisz sobie jaj tak przypadkiem ? :>
Na jednym forum był taki jajcarz i zrobił topic "co to są szumy" na 50 postów.
w razie jakbys pytal powarznie to
1 Nie robie jedynka. W pierwszej wersji naet nie miałem jej w ręce
2 Robie 300 D
3 zasada działania tego co na kółku ( Av, Tv, M - itp ) jest taka sama dla wszystkich cannów więc ściąg sobie jakąkolwiek to dowiesz się choć troche.
4 To stary model. Będzie cięzko znaleść kogoś kto go używa
Ja uważam, ze tak. Że sobie robi.Zamieszczone przez Driver
Chyba żadnej jedynki nie miałeś -> patrz pkt 3Zamieszczone przez Driver
To może być prawda, choć mam pewne wątpliwości jak pięciolatek sobie z tym radzi? ;-) Gdybyś napisał 350D to bym nie wątpił ;-)Zamieszczone przez Driver
![]()
Tyle tylko, że... jedynki nie mają kółkaZamieszczone przez Driver
http://www.dpreview.com/reviews/Cano...trols-left.jpg
http://www.dpreview.com/reviews/Cano...rols-right.jpg
Bez przesady.Zamieszczone przez Driver
Ostatnio edytowane przez gwozdzt ; 20-12-2005 o 11:11
lolek: zdoluje Cie jeszcze bardziej: kupiles swietny kombajn dla fotoreportera... tyle ze sprzed kilku lat ;-) Tylko 4MPix, do tego szumiace (matryca CCD), nie kreci filmow, nie ma podgladu live na LCD, dosc wolna (nawet w porownaniu z dzisiejszymi kompaktami) operacja na menu itp., ciezki jak cholera, stare baterie NiMh (nie LiIo) itp. itd. Chyba troche przeplaciles... za ta cene 350 robi o wieeele lepsze fotki. Jesli koniecznie chcesz drazyc temat to:
- http://consumer.usa.canon.com/
- W listach z prawej strony wybierz: "EOS (SLR) Camera Systems", "Digital EOS Cameras", "EOS-1D"
- W ramce "downloads" wybierz "Product/Software Manuals"
- W nowym okienku bedzie link do instrukcji po angielsku
Instrukcji po polsku w sieci nie ma.
qb erfmgl: avr xnezvp, cbqchfmpmnz ;-)