Świetne zdjęcia. Szczególnie 2,4,6
Mógłbyś napisać czym robione? (body i szkło)
Pozdr.
yerzu pokazałeś naprawde niezłe fotki! najlepsze w nich jest to, że są warstwy wyżyn. Ale #3 wyrzuciłbym bo w ogole nie podoba mi sie. Takich fotek to nawet Ansel Adams by sie nie powstydził![]()
Regulamin pkt 8
jakd la mnie 4 i 6, choc do 4 by sie jakas szara polowka moze przydala ale i tak ladnie![]()
Podobają mi się te widoki ;-) szczególnie plus za 4, 5 i 6 choć na 6 trochę za dużo góry. Pokaz więcej jak masz
>>>--------> założyłem sobie bloga <--------<<<
Złe pytanie. Powinienes spytac o godzinę i warunki pogodowe przy wykonaniu zdjęcia, żeby uzyskac takie swiatło
być może, ale o niskim stopniu zaciemnienia i to jeszcze z miękką gradacją.
Ja jestem zdecydowanie na tak, poza 3.. Zdjecia czarno biale są fajne, ale w tym wypadku nie zdało to egzaminu![]()
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Ładne! Podobają się! A 6 dla mnie rewelka.
400D, 300V, C 17-40 4L , C 70-200 4L, C 50 1.8, Manfrotto 190XPROB
Dzieki za komentarze
Co do pytania o sprzet - wszystkie wyszły z 5D+100-400/4,5-5,6. Tak jak napisał kolega Slider sprzet tu raczej odgrywał mniejszą rolę - wszystko to piekne poranne światełko.
Ostatnio edytowane przez Slider ; 01-11-2008 o 19:47
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
To moje podstawowe szkło pejzażowe. Nie używam w ogóle szerokiego kąta do focenia krajobrazu. 2 jest zrobiona na 210 mm pozostałe na 400mm![]()