Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: Tamron AF 18-270 mm F/3.5-6.3 Di II VC LD Aspherical (IF) MACRO

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie Tamron AF 18-270 mm F/3.5-6.3 Di II VC LD Aspherical (IF) MACRO

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

w sumie takie 18-250 + 20mm + VC :-)
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

i to to wazy niecale 300 g. po zapieciu do trabanta daje zestaw o wadze samego body 40D. nieco za duzy, zeby wejsc do damskiej torebki (przynajmniej nie kazdej, bo termin "torebka" jest bardzo szeroki ), ale za to jakiego ma zooma...!

a tak serio, to pojechali chlopaki po bandzie. miliony malpkopstrykaczy beda mialy swojego ukochanego wielkiego zoom-a do lustrzanki
    www albo tez flickr

Początki nałogu Awatar popi
    Miasto
    Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta

a tak serio, to pojechali chlopaki po bandzie. miliony malpkopstrykaczy beda mialy swojego ukochanego wielkiego zoom-a do lustrzanki
    wez nie mow nawet o malpopstrykaczach. pohcwalilem sie ostatnio przy znajomym 17-40 4l, a ten od razu to ile razy ma zooma, ja juz wnerwiony przeliczam (slyszalem ze 70mm to 3x) wiec mu mowie ze ok 2x i tak przesadzilem, a on na to ze kupil corce aparat za tysiaka i ma 10x a ja tylko 2x i nie wie za co dalem 2000zl. kabaret, malpopstrykacze wszystko przeliczają jak to oni mowia na zumy
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    Canon EF 17-40 f/4 USM L|Canon EF 70-200mm f/2.8 IS USM L
    Canon EF 50mm f/1.4 USM|Canon Speedlight 580ex|SLIK PRO700DX

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popi Zobacz posta
    wez nie mow nawet o malpopstrykaczach. pohcwalilem sie ostatnio przy znajomym 17-40 4l, a ten od razu to ile razy ma zooma, ja juz wnerwiony przeliczam (slyszalem ze 70mm to 3x) wiec mu mowie ze ok 2x i tak przesadzilem,
    to źle słyszałeś i głupot naopowiadałeś

liczy się to tak 40/17=2,35x zooma :-)

malpopstrykacze wszystko przeliczają jak to oni mowia na zumy
    i na megapiksele!

i teraz jak tego Tamrona (zooma ma fyfnaście) zapniesz do 450D (12 megapiksli) to już większośc małpkopstrykaczy pokonasz. :-)
    Ostatnio edytowane przez gwozdzt ; 30-07-2008 o 12:00 Powód: Automerged Doublepost
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

wez nie mow nawet o malpopstrykaczach. pohcwalilem sie ostatnio przy znajomym 17-40 4l, a ten od razu to ile razy ma zooma, ja juz wnerwiony przeliczam (slyszalem ze 70mm to 3x) wiec mu mowie ze ok 2x i tak przesadzilem, a on na to ze kupil corce aparat za tysiaka i ma 10x a ja tylko 2x i nie wie za co dalem 2000zl. kabaret, malpopstrykacze wszystko przeliczają jak to oni mowia na zumy
    szczerze mowiac, to nie rozumiem problemu. opinia ludzi o moim sprzecie mi kompletnie zgrzewa - moze poza przypadkami, kiedy zaczynaja mi sie nad uchem onanizowac i truja d... nie pozwalajac spokojnie "pomodlic sie nad statywem" i zrobic zdjecie. nachalnych mam zwyczaj splawiac tekstem, ze sie nie znam bo do dostalem aparat od wujka. i nie mam problemu z tym, ze ziom uzna siebie za lepszego - o ile tylko zejdzie mi z oczu i przestanie pitolic
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

do damskiej torebki (przynajmniej nie kazdej, bo termin "torebka" jest bardzo szeroki )
    Nic dodać nic ująć. ROTFL

Pełne uzależnienie

Domyślnie

A najważniejsze - przecież i tak będzie lepszy od porównywalnej Sigmy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

moze poza przypadkami, kiedy zaczynaja mi sie nad uchem onanizowac i truja d... nie pozwalajac spokojnie "pomodlic sie nad statywem" i zrobic zdjecie.
    jak to sie ladnie mowi - "jak pies je to nie szczeka, jak fotograf robi zjdecia to nie pie**** li o zabawkach" ;-)

a swoja droga taki "megazum" to fajna rzecz na np. wycieczke, gdy nie chce sie zabierac ze soba co najmniej kilku szkiel i gdzie jakosc nie musi byc na najwyzszym poziomie :-) .. MZ bardzo praktyczne i w niektorych przypadkach bardzo przydatne szkielko :-)

Pełne uzależnienie Awatar BeatX
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

swoja droga, jezeli kosztowalby okolo ~ 1500 pln to w polaczeniu z np. uzywanym 350D bylby rewelacyjna alternatywa dla hybryd typu Fuji S9600 czy Panasonic FZ-50
    Fuji X-H2 | Fujinon 16/1.4 | Fujinon 35/1.4 | Viltrox 75/1.2
    Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów