Witam,
Stalem dzis w empiku przed regalem i przegladalem wiele roznych gazet, czasopism, miesiecznikow i innych..
W sumie zirytowany nic nie wybralem, mierzily mnie artykuly na pol czasopisma o nikonie, choc do marki nic nie mam. Ale malo miarodajny przekaz. W innym testy kompaktow typu HP 433 i A80 - do nich tez nic nie mam, ale nie tego szukalem. Interesuje mnie cos na temat aparatow klasy "G" i lustrzanek cyfr. Zakladam ze trudno to bedzie razem pogodzic i zebrac w jedno, ale moze byc i osobno.
Czy znacie/czytacie jakies tytuly traktujace o takiej fotografi (dwa x "i" ?) cyfrowej ktore mozecie polecic ? Czy jest jakas w miare obiektywna gazeta/czasopismo/miesiecznik/kwartalnik ktory warto kupic, zaprenumerowac ?
Jedna sprawa to sprawa sprzetu, a druga to sprawa techniki i doskonalenia robienia zdjec. To zwykle nie idzie w parze, bo jak wiadomo nie aparat robi zdjecia. . . :wink:
Cos z tego tematu w formie gazetowo/pisemnej ?
Pozdrawiam,
Parteq
ps: temat taki dziwny zeby innym bylo lepiej cos znalezc, ja szukalem ale jakos nic nie znalazlem, jak gdzies temat byl poruszany to prosze o linka i z gory przepraszam za zawracanie glowy..