TOWERS RULEZ! Polecam!
Kupywałem u niego kilka filtrów UV - wszystko OK.
Opinia o FOTO IVY może być tylko jedna. Jest to moim zdaniem jeden z najlepszych dostawców sprzętu fotograficznego w Polsce. Doskonały kontakt, 100% pewności zakupów i kompletna uczciwość. A to wszystko w cenie, która zazwyczaj przebija oferty różnego rodzaju krętaczy.
Jeżeli chcesz kupić sprzęt foto CANON - tylko FOTO IVY.
Chyba nie tylko Canona.:smile:Jeżeli chcesz kupić sprzęt foto CANON - tylko FOTO IVY.
Towers wcale nie jest taki w porządku.....nie macie pojęcia ile kasy zostawiłem u niego![]()
![]()
Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Ostatnio edytowane przez Lulu1988 ; 10-02-2012 o 15:47
Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.
To sklep foto.Więc praktycznie nie ma ograniczeń co do określonych firm.Natomiast warto zawsze porozmawiać z nim i skonsultować swój wybór,uzyskać często mozliwość zapoznania się z potencjalnym nabytkiem itd.itp.Towers na 100% ma w swojej ofercie także Nikosie