[Warszawa 20-21.11.2007] EOS Discovery Tour

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jaceksw
    Bywalec
    • 2006
    • 152

Zamieszczone przez aqua
    Zrobcie zdjecia tym fotka i wrzucie na forum

J.

Komentarz

• Max_im
      Uzależniony
      • 2006
      • 668

Zbyt szorstko oceniacie darmową imprezę której celem było zaprezentowanie nowego produktu (darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby)
      To nie płatny kurs czy szkolenie
      Cieszyło mnie to ze można było pobawić się różnym sprzętem
      Części pierwszej wysłuchałem chętnie niezależnie czy to co jest prezentowane spełnia moje oczekiwania czy nie
      ".......abym ochronił wyobraźnię przed złudzeniem, że nowszy aparat zmieni mnie w lepszego fotografa." A Mroczek

Komentarz

• Bahrd
        Pełne uzależnienie
        • 2007
        • 3053

Zamieszczone przez Max_im
        Zbyt szorstko oceniacie darmową imprezę której celem było zaprezentowanie nowego produktu (darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby)
        Nie narzekam, ale myślę, że jako jeden ze sponsorów tej imprezy (sądząc po zawartości Twojej stopki ), możesz móc wymagać więcej

Ciekaw jestem, jak wypadną "sąsiedzi zza miedzy"? http://fotopolis.pl/index.php?n=6568
        EOS - conditio sine Kwanon...

Komentarz

• Soul_Man
          Początki nałogu
          • 2007
          • 276

Zamieszczone przez Max_im
          To nie płatny kurs czy szkolenie
          Cieszyło mnie to ze można było pobawić się różnym sprzętem
          Części pierwszej wysłuchałem chętnie niezależnie czy to co jest prezentowane spełnia moje oczekiwania czy nie
          Jeśli chodzi o mnie, to traktuję tą imprezę jako element promocji, reklamę (czy jak napisałeś, prezentację nowego modelu). Nie wiem czy Canon miał takie założenia, ale od tak poważnej firmy oczekiwałbym, że podejdzie do sprawy poważnie. Pomijając już to, czy informacje były przydatne, czy też nie, chciałbym, żeby prowadzący byli przygotowani i nie sprawiali wrażenia, że wcześniej widzieli prezentację raz i w dodatku szybko...

Komentarz

• enter
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 1201

Bardzo proszę oddać ten drogi aparat

Vitez z 600

Komentarz

Pracuję...