Ja wreszcie dotarłem do domu - jutro coś podrzucę
A reszta co? Nic nie macie?
[Koszalin] Plener "Cichy Dwór" -Policko
Zwiń
X
-
-
Komentarz
-
A ja niestety spędziłem weekend w pracy... Ehh5D mk2 | 7D mk2 | S20/1.8 | C35/2 IS | C100/2.8L IS | C24-70/2.8L II | C70-200/2.8L | 580IIKomentarz
-
Ale dałem z maską na ostatnim zdjęciu
Późna pora i piwko i o nietrudno 
Nie bijcie...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Same byki
Miało być:
Ale dałem z maską na ostatnim zdjęciu
Późna pora i piwko i o nietrudno 
Nie bijcie...
Mimo, że sprawdzam przed wysłaniem przez podgląd to i tak się zdarzyło
Jestem w takim razie również za przywróceniem edycji postów
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A więc jednak nie moja wina
Napisałem, sprawdziłem a w poście i tak mi zjadło wyrazy
Co jest?Komentarz
-
..
Pierwsze jest lepsze.. U mnie drugie wpada w zielony.
Chociaż tak naprawdę to oba te zdjęcia są na granicy prześwietlenia.. Dla mnie zdecydowanie za jasne. Skóra wygląda jak u Panienek z wyższych sfer z XVIII wieku.. Takie co to z domu bez parasolki przeciwsłonecznej nie wychodziły.Komentarz
-
Teraz w modzie skora a'la Tkacz... Przeswietlona i bez fakturyPierwsze jest lepsze.. U mnie drugie wpada w zielony.
Chociaż tak naprawdę to oba te zdjęcia są na granicy prześwietlenia.. Dla mnie zdecydowanie za jasne. Skóra wygląda jak u Panienek z wyższych sfer z XVIII wieku.. Takie co to z domu bez parasolki przeciwsłonecznej nie wychodziły.
p.s. Czesc Karolina
Komentarz
-
No to panowie gdzie się spotykamy na następny plenerek bo pogodę muszę zamówić ... znaczy ja zapraszam 25-27 czerwca jadę do Darłówka jak co roku na Zlot Pojazdów Wojskowych zapewniam błoto po pachy i tumany kurzu ...
Komentarz
-
-
-
-
A proszę bardzo ... rok temu :
http://www.canon-board.info/showpost...3&postcount=28
a tak dla niewtajemniczonych ... najlepsza zabawa powinna być piątek-sobota ( 25-26 ) oczywiście jak będzie ciepło. Kimnąć się można u mnie bo w Darłówku to w pytę ludzi będzie ewentualnie w samochodzie na pace albo w plenerze ale to zależy jak komu wątroba pracuje
Komentarz

Komentarz