Canon EOS 5D Mark II

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • PBmarkII
    Coś już napisał
    • 2011
    • 64

Odp: Canon EOS 5D Mark II

hymm szkoda konca produkcji a ja właśnie po 15 stycznia chciałem zakupić. No ale jeszcze chyba będą dostępne przez jakiś czas na półkach sklepowych ? Jeśli można zrobić tu taki mały ot to jak sądzicie w jakiej sieci sklepów najlepiej (najtaniej) mozna zakupić to body lecz żeby wrazie gwarancji nie robili problemów itp?
    Brak ;(

Komentarz

• Kolekcjoner
      Obertroll
      • 2006
      • 18793

Zamieszczone przez PBmarkII
      hymm szkoda konca produkcji a ja właśnie po 15 stycznia chciałem zakupić. No ale jeszcze chyba będą dostępne przez jakiś czas na półkach sklepowych ?
      Podejrzewam że bardzo krótko.
      "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
      Kapitan Wagner

Komentarz

• Dennis
        Coś już napisał
        • 2012
        • 64

Da się jakimkolwiek sposobem puścić zamontowaną lampę na M, żeby se tam coś minimalnie błyskała i używać A-iso w PAS?
        Nie jest to aż tak bardzo wbrew logice w pewnych warunkach, przynajmniej dla mnie.

Komentarz

• mikel
          • 2012
          • 13

Można zawsze kupić używanego 5D Mk II tylko tu jest problem odnośnie faktycznego stanu. Jak nie dopytasz sprzedającego o konkrety i nie poprosisz żeby wpisał te konkrety do aukcji to nic z tego. Teraz trochę myślę o kupnie Mk II tylko czuję się trochę jak wtedy kiedy szukałem Passata z oryginalnym przebiegiem. Sami krętacze - wymienione migawki i ani słowa o tym w aukcji.

Komentarz

Pracuję...