Które lustro lepsze ??

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • MarcinMarkowski
    • 2010
    • 8

Zamieszczone przez LuMak
    Witam,

Które lustro lepsze Canon 500D - Nikon D5000 - Sony alpha 450 ?

dzięki
    pozdrawiam.
    Na tym i innych forach latam juz od kilku ladnych miesiecy, takie pytania mnie przerazaja, to tak samo jakby ci doradzic kupno malucha zamiast skody
    i co bys kupil malucha
    powiem tak widzialem zdjecia slubne kumpla robione 550D tyle ze w szkla zainwestowal duzo. slubne zdjecia z tego aparatu niczym nie odbiegaly od aparatow po 12.000 i wiecej

Komentarz

• piompo
      Coś już napisał
      • 2008
      • 69

EEEE JUŻ WIEM!!! zmieniłem zdanie - jednak nikon będzie lepszy.... sony jest słaby, to znaczy nie jest tak dobry jak Canon, który o włos go wyprzedza, cały czas jednak czując oddech soniacza na karku. Na szczęście jest jeszcze nikon, który jest porównywaly z canonem, więc jak widzisz najlepiej kupić sony, albo canon. ... no albo nikon też jest extra...
      crop i słoiki

Komentarz

• Shingo
        Zablokowany
        • 2010
        • 181

te jest najlepsze

Komentarz

• ska
          Coś już napisał
          • 2010
          • 73

Canon przepala niebo, nikon ma w dupie kilentów a sony szumi, więc.. lepiej iść na piwo
          http://damnian.blog.com/

Komentarz

• LuMak
            • 2010
            • 9

Odp: Które lustro lepsze ??

temat do zamknięcia
            Canon 500D + C 50 1.8 II | C 18-55 IS | m42 + JUPITER-37A 135 f3.5 | C 550EX | filtry, pierścienie, szmery bajery...
            C 38-76mm | JUPITER-21M 200 f4 | MIR-1B 37 f2.8 | SKY-WATCHER Synta 8" 1200 f5.91

Komentarz

• 2marekm
              Początki nałogu
              • 2007
              • 419

Po co Ci takie "cegły" ? Kup sobie bezlusterkowca. Ja przynajmniej tak zrobiłem pozbywając się Canona 600D i dwóch niezłych do niego obiektywów. Nabyłem Nex-6 i jestem bardzo zadowolony. Do tego stałkę Sony 50/1.8 , która jest ostra od pełnej dziury /nie to co w wydmuszce Canona 50/1.8, którą też miałem, a używalna przysłona dopiero od 2.5/.

Komentarz

• 2marekm
                Początki nałogu
                • 2007
                • 419

O qrcze...dopiero teraz zauważyłem, że to wątek sprzed prawie trzech lat

Komentarz

• LuMak
                  • 2010
                  • 9

Zamieszczone przez 2marekm
                  Po co Ci takie "cegły" ? Kup sobie bezlusterkowca. Ja przynajmniej tak zrobiłem pozbywając się Canona 600D i dwóch niezłych do niego obiektywów. Nabyłem Nex-6 i jestem bardzo zadowolony. Do tego stałkę Sony 50/1.8 , która jest ostra od pełnej dziury /nie to co w wydmuszce Canona 50/1.8, którą też miałem, a używalna przysłona dopiero od 2.5/.
                  Temat stary i do zamknięcia. A tak w ogóle to zakupilem C500D. Niedawno tez dokupilem 50mm 1.8 i sprzęt naprawde jest godny polecenia.

sent from my wireless handheld
                  Canon 500D + C 50 1.8 II | C 18-55 IS | m42 + JUPITER-37A 135 f3.5 | C 550EX | filtry, pierścienie, szmery bajery...
                  C 38-76mm | JUPITER-21M 200 f4 | MIR-1B 37 f2.8 | SKY-WATCHER Synta 8" 1200 f5.91

Komentarz

• Kolekcjoner
                    Obertroll
                    • 2006
                    • 18793

Zamieszczone przez LuMak
                    temat do zamknięcia
                    No coś w tym jest .
                    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
                    Kapitan Wagner

Komentarz

Pracuję...