Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Opuszczone -Wrocław-szukam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allgsm.pl Zobacz posta
    Hmm, ciekawe bo wyraznie jest napisane, zeby nie pisac do autorow bo nie podadza namiarow. Pisalem kidys bo interesowal mnie jeden palacyk pod Wroclawiem, brak odzewu.
    Ja nie miałem z tym problemu. Adresy miejsc można również znaleźć w inny sposób, pod warunkiem że zależy nam na tym i mamy odrobinę chęci, pomysłów..

Cytat Zamieszczone przez mieszko_1vp Zobacz posta
    no pewnie-złomiarze tylko szukają w necie takich łakomych -i pędzą tam ze swoimi ...a własniciele stronki proszą o wysłanie imiennej na zakup aparatu-żeby zweryfikować fotografików...dziwne :/
    Złomiarze trafiają tam bez pomocy internetu, większym problemem są amatorzy paintballu i osoby które umyślnie dewastują to co zostało bez głębszych celów. Jednak przede wszystkim, należy liczyć się z tym że obiekty często grożą zawaleniem i przebywanie wewnątrz jest niebezpieczne oraz uskuteczniane tylko na własną odpowiedzialność.

Początki nałogu
    Miasto
    POZNAN + 50

Domyślnie

w moich rodzinnych okolicach jest olbrzymi zrujnowany obiekt - fabryka papieru-chyba, kilka pieter i komin w Malczycach droga Wrocław - Lubin
    od dawna mysle o tym zeby tam sie wybrac, moze na w ktorys wekeend sierpnia ma ktos ochote????
    Canon EOS, Tokina, Tamron, SpeedLite, Quantuum, Yongnuo

Zablokowany

Domyślnie

ja Już po sesji-wyszło jak wyszło-obiekt ciekawy,ale mały-jedna wada-cała podłoga zasrana przez gołębie
    fmagik-jestem za-tylko ja robę seszyn z laskami-nie samych obiektów

fota z wczoraj-poglądowa...
    PS. dalej szukam fajnej opuszczonej miejscówy we Wrocławiu

Coś już napisał

Domyślnie

Całkiem nieźle wyszło. Wykorzystałabym ten łańcuch na dole Ciekawa jestem jak z Wrocławia wygląda ta sesja, tam gdzie są te tramwaje. Macie może ochotę coś wrzucić? Będę we Wrocławiu w sierpniu, to może udam się w poszukiwaniu opuszczonych miejsc

Zablokowany

Domyślnie

no ja je wykorzystałem-takiej okazji bym nie przepuścił

bardziej na fotce chodziło mi o pokazanie klimatu jaki tam panuje
    ciągle czekam aż ktoś doda jakąś fajną miejscówkę-gdzie mogę się wybrać z jakąś modelką

Początki nałogu
    Miasto
    POZNAN + 50

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mieszko_1vp Zobacz posta
    ja Już po sesji-wyszło jak wyszło-obiekt ciekawy,ale mały-jedna wada-cała podłoga zasrana przez gołębie
    fmagik-jestem za-tylko ja robę seszyn z laskami-nie samych obiektów

fota z wczoraj-poglądowa...
    PS. dalej szukam fajnej opuszczonej miejscówy we Wrocławiu
    z modelkami nawet "zasrana" podłoga będzie dobrze wyglądac
    ale chyba lepsze miejsce to sesja w zabytkowych salach klasztoru w Lubiążu, raczej na jesień gdyż teraz dużo zwiedzających ale jak się zagada z portierami-przewodnikami to można miec sale muzealne do dyspozycji........
    mi sie kiedys udalo ale to byla sesja ślubna......
    daj znac na prv jakby co
    Canon EOS, Tokina, Tamron, SpeedLite, Quantuum, Yongnuo

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

szukam jakiegoś fajnego dachu w centrum miesta Wrocławia na mała sesje urbanistyczną, czy ktos zna coś ciekawego gdzie bez problelow mozna porobic fotki?
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów