[sebcio80] - Sebastian Stankiewicz - wydarzenia sportowe
Zwiń
X
-
-
http://forums.dpreview.com/forums/re...hread=33905716 - tutaj mają podobne oczęta - zgadzam się, że to wypadkowa światła i makijażu (i obróbki na koniec też).EOS - conditio sine Kwanon...Komentarz
-
Może trzeba je uświadomić, że wychodzą na zdjęciach jak zombie i muszą przestać malować tam wszystko na czarno?http://forums.dpreview.com/forums/re...hread=33905716 - tutaj mają podobne oczęta - zgadzam się, że to wypadkowa światła i makijażu (i obróbki na koniec też).Komentarz
-
-
Komentarz
-
fajnie, ze jest wreszcie jakas dyskusja, musze wrzucac gorsze fotki to bedzie ruch w wątku :-)
co do światła na hali to płata ono czasami niesamowite figle: przykładem jest np to zdjęcie, spójrzcie na nogi:
nie mam pojecia dlaczego tak wyszly, wygladaja paskudnie, jakies cienie czy cos?
a co do oczu, to po czesci malowanie a po czesci przypadek i oświetlenie
np. na tym zdjęciu oczka u tej samej dziewczyny wygladają tak jakbyście chcieli:
a na tym, mimo ze szeroko otwarte znow sa prawie czarne:
jesli chodzi o "gipsowe" nogi to nie rozumiem o co chodzi dokladnie, jak one maja wygladac? byc pomarszczone? bo odszumianie raczej nic nie ma tu do rzeczy, na niektorych zdjeciach nóżki mogą być troszkę prześwietlone, gdyż zawsze ekspozycje staram się dobierac "na twarz"Komentarz
-
sebcio
fotę u ciebie zobaczyłem
i przeczytałam komentarze
weź też przeczytaj i zrób z tym coś:
Komentarz
-
kasuje caly czas, to jakis psychol, raz pisze ze ja kocha a potem ze ja zabije... ogolnie trudna sprawa,sebcio
fotę u ciebie zobaczyłem
i przeczytałam komentarze
weź też przeczytaj i zrób z tym coś:
http://www.sebafoto.com/563-10473/milena-rosner/
powinno to isc na Policje, ale sam tego nie zrobie, zaluje ze bedac w Łodzi na Mistrzostwach Europy nie zagadalem do Mileny zeby to wyjasnic, moze ona przez tego kogos ma wieksze problemy niz tylko debilne komentarze pod zdjeciami
a koleś ewidentnie powinien wyladowac w psychiatrykuKomentarz
-
-
kiedys te komentarze pojawialy sie rzadziej,
wychodzilem z zalozenia, ze Milena musi o nich wiedziec gdyz moją strone latwo jest znalesc wstukujac w google "Milena Rosner"
teraz intensywnosc komentarzy jest juz wieksza i sie troche niepokoje, osobiscie wolalbym aby ten osobnik siedzial w zamknieciuKomentarz
-
Za dużo ultrafioletu w oświetleniu i wylazły naczynia krwionośne. Na twarzy maskuje to makijaż, a w ramionach mniejszy wysiłek.co do światła na hali to płata ono czasami niesamowite figle: przykładem jest np to zdjęcie, spójrzcie na nogi:
nie mam pojecia dlaczego tak wyszly, wygladaja paskudnie, jakies cienie czy cos?Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!Komentarz
-
Komentarz
-
Wystarczy, że kąt padania światła jest inny. Wystarczy, że w danym miejscu na sali jest inna świetlówka/jarzeniówka. Wystarczy, że lampy w różnych częściach sali mają inny wiek. itp.Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!Komentarz
-
To też kwestia tego, że w tej hali najcieplej nie jest, a jak jest zimno, to naczynka tak widać pod skórą. Parę klepnięć otwartą dłonią w uda i będzie OK.
Sebastian - a nie możesz zablokować jego IP tak, żeby nie mógł wejść na Twoją stronkę?Komentarz
-
Komentarz
lub poprzez PW wysłane do wybranego moderatora) posty odbiegające od tematu oraz niezgodne z 
Komentarz