Chcesz kupić dobry telefon kup cos z androidem, z pewnością wybór dający dużo więcej możliwości niż N8
Sent from my Desire HD using Tapatalk
Chcesz kupić dobry telefon kup cos z androidem, z pewnością wybór dający dużo więcej możliwości niż N8
Sent from my Desire HD using Tapatalk
Przecież widać, że część zdjęć jest wykonana innym sprzętem. Zwykły paździerz marketingowy.
D3
zazdrośnicy
a ileż to jest tematów w dziale "pierwsza pomoc" o tym, że obiektyw spadł z 1 metra i nie działa...
ajfon spada z 4 km i działa! i jeszcze nie można go zgubić bo ma lokalizator...
http://technowinki.onet.pl/wiadomosc...0,artykul.html
SPROCKET
80D | C10-22 | C15-85 | C24 stm | C60 macro | C70-300 is II| 3 x CPL Marumi
Moja wycieczkowa galeria
niezaleznie od tego czym była robiona ta sesja, która teoretycznie była zrealizowana za pomocą N8 i tak pozostaje to dla mnie telefonem, który ma najlepszy aparat na rynku
a co do spadającego Iphonea to jest on dośc lekki, więc spadając z takiej wysokości nie nabierze dużej predkosci, pozatym nie wierze, iż spadł na ziemie i działa- coś musiało zamortyzowac upadek![]()
Jestem użytkownikiem iphona4 i uważam, że zdjęcia nim wykonane i na nim ogladane wyglądają DOBRZE ale wystarczy te same zdjęcia obejrzeć na monitorze no i wiadomo jakaś masiakra!!!
Telefon do telefonowania i do "zdjęć" na NK![]()
Komicznie to musi wyglądać, fotograf na ślubie biegający za parą młodą z ....telefonem
Focenie na ślubach fonami to juz niemalże norma![]()
W myśl zasady, że 10% fotek da się oglądac robią na potęgę.
Widziałem juz 2 śluby "robione" komórkami... Tylko komórkami. HTC i N8.
Tu była zakazana reklama
Nie podoba Ci się mój styl jazdy?
Zejdź z chodnika !!!