Ja zawsze zawijam pasek wokol nadgarstka. Akurat taki mi pasuje, ze 2 owiniecia paskiem i mam sztywny chwyt za bodygrip oraz mam latwy dostep do funkcji.
Ja zawsze zawijam pasek wokol nadgarstka. Akurat taki mi pasuje, ze 2 owiniecia paskiem i mam sztywny chwyt za bodygrip oraz mam latwy dostep do funkcji.
strzel fotke i wstaw image apropos techniki owijania![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Heh, witamy w klubieZamieszczone przez chyrus
:cool:
Widze że to standard :wink:Zamieszczone przez rysiaczek
A myślałem że jestem jakiś dziwny![]()
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC
Ostatnio edytowane przez chyrus ; 04-09-2005 o 01:42
Dosyc dlugo tez myslalem ze owiniety pasek to fajna sprawa... Ale jednak hand strap zamiast zawijania pol metra paska dookola w te i spowrotem jest duzo wygodniejszy.
...
No ba.Zamieszczone przez KuchateK
Ale za to ten 'profi' wygląd, gdy szykując się do 'strzału' pewnym ruchem owijasz sobie pasek wokół przedramienia... Oglądałeś kiedyś te wszystkie hamerykańskie filmy wojenne? Toż to to samo...![]()
![]()
GaGacek, fajny lutol Łiler. Moj wezyk jest z rekojescia od joystiska, ma nawet autofire
![]()
jak to powiedziec masz juz "fajera" wiec ta wspaniala lutnica Ci nie zorbie drugiego no chyba ze sobie zyczysz to mozemy cos pospawac - niestety drewna nie spawam bo nie mam drewnianych elektrodZamieszczone przez chyrus
![]()
tak sie zastanawiam czy nie zrobic konkurencji na allegro
Are you brave enough?