[Bydgoszcz] Plener?
Zwiń
X
-
-
-
A to nie ide :POsoby, które pojawią się po raz pierwszy, przez 15 minut muszą stać na jednej nodze i na zasadzie mantry powtarzać "bryn bryn dym dym dym" - taka tradycja.
A czy jak byś nie lubił koloru niebieskiego autobusami też byś nie jeździł? To najgłupszy powód/wymówka jaki czytałem w tym miesiącu :P:P:Pale nie lubię kolorystykiGG: 538295
SPRZEDAM: EF85/1.8 + marumi UV (1300zł), EX430 (850zł). 6-7 msc gwarancji, stany idealne sklepowe. Bardzo rzadko używane
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Ale w przypadku wyświetlaczy OLED mniejsze zużycie energii jest gdy tło jest czarne.
GG: 538295
SPRZEDAM: EF85/1.8 + marumi UV (1300zł), EX430 (850zł). 6-7 msc gwarancji, stany idealne sklepowe. Bardzo rzadko używane
Komentarz
-
-
Mnie i dwie inne białe lufy obok mnie można było zobaczyć między innymi na Starym Rynku - sesja foto. Niedługo się pochwalę efektami.Komentarz
-
Komentarz
-
Ja napisałem że nie ide ;PGG: 538295
Komentarz
-
Hej ludziki! :-D
Czy spotykacie się może w tą środę? Chętnie wpadnę :-) Rozumiem, że w te środy to tylko spotkanie na piwo i pogaduchy i ustalanie kiedy idziemy gdzie focić?? ;->5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + SandiskKomentarz
-
W tą środę to "jedziemy" (mogę już tak mówić, bom chyba pełnoprawnym członkiem grupy fotokujawy) do koronowa na downhill, więc na spotkaniu mogą być przerzedzenia, a nawet pustki...Komentarz
-
W najbliższą środę nie będzie mnie na meetingu nikonowym - będę w tym czasie w Poznaniu.
Mam natomiast sprawę do Bydgoszczan : wiecie może gdzie w naszych okolicach znajdę coś w tym stylu? :
Czyli z grubsza mówiąc kolorowa łąka + mistyczne drzewo + mgła + w miarę blisko Bydgoszczy i przyzwoity dojazd (po bagnach modelki łazić nie lubią
)
Komentarz
-
To ja jako lider powinienem napisać :-DMoże się pod nas? Co środę spotykamy się w knajpie, by pogadać i ustalić plan działania, w tym plenery - kilka jużzostało zorganizowanych. Inicjatywa wyszła z forum Najkona, ale oczywiście system nie ma najmniejszego znacznia (czego jestem najlepszym przykładem). Wszelkie info:
http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=90850
Po prostu moim zdaniem nie ma sensu wyważać otwartych drzwi, tym bardziej, że to działa.
Oczywiście potwierdzam to co napisał Michu, zapraszam na spotkania i plenerki. Info o plenerach i spotkaniach na forum nikona, niestety trzeba się zarejestrować by czytać fotokujawy (i zgłosić akces w profilu o ile się chce także tam pisać). Jak będę pamiętał to tu też będę wpisywał co jak i kiedy.
On ma wiele więcej innego, nie mniej ciekawego sprzętu.
i vice versa :-D
Mieliśmy plenerek weekendowy, modelkowy. na pewno będą kolejne.
fakt, ja specjalnie kiedyś zmieniłem tu nick
W swoim panelu możesz zmienić tło forum, masz wybór: czarne lub prawie białe.Nikony, Canony (EOS 50e, AE1, AV1, T70) Olympus, Pentaxy, Minolta, Leica, Hasselblad, Rolleiflex, Voigtlander, FKD (Praktica, Zenit, FED, Zorkij, Kiev, Smiena i to nie wszystko)Komentarz
Komentarz