[Bydgoszcz] Plener?

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • janmar
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 3468

Zamieszczone przez kondeusz
    Wyczuwam ironie...
    Michu i ironia ..przeczulony jesteś i tyle

Komentarz

• micles
      Zablokowany
      • 2006
      • 4359

Zamieszczone przez Vitez
      Wiesz co to podmiot domyślny?
      To chyba nie to. To moje to raczej się jakoś mądrzej nazywa... W każdym razie, konto na nikonie mam, ale nie lubię kolorystyki, no i nie miałbym czasu na dwa fora na raz.

Komentarz

• misieek
        Bywalec
        • 2009
        • 176

Osoby, które pojawią się po raz pierwszy, przez 15 minut muszą stać na jednej nodze i na zasadzie mantry powtarzać "bryn bryn dym dym dym" - taka tradycja.
        A to nie ide :P

ale nie lubię kolorystyki
        A czy jak byś nie lubił koloru niebieskiego autobusami też byś nie jeździł? To najgłupszy powód/wymówka jaki czytałem w tym miesiącu :P:P:P
        GG: 538295
        SPRZEDAM: EF85/1.8 + marumi UV (1300zł), EX430 (850zł). 6-7 msc gwarancji, stany idealne sklepowe. Bardzo rzadko używane

Komentarz

• kondeusz
          Dopiero zaczyna
          • 2008
          • 43

Zamieszczone przez janmar
          Michu i ironia ..przeczulony jesteś i tyle
          Może wszędzie doszukuję się drugiego dna

Komentarz

• micles
            Zablokowany
            • 2006
            • 4359

Zamieszczone przez misieek
            A czy jak byś nie lubił koloru niebieskiego autobusami też byś nie jeździł? To najgłupszy powód/wymówka jaki czytałem w tym miesiącu :P:P:P
            Jakoś się tak utarło, że książki drukują czarnym drukiem na białym papierze, a nie odwrotnie. Ciekawe dlaczego...

Komentarz

• Michu (Pentax)
              Początki nałogu
              • 2006
              • 306

Bo mało jest drzew hebanowych.
              Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=

Komentarz

• misieek
                Bywalec
                • 2009
                • 176

Ale w przypadku wyświetlaczy OLED mniejsze zużycie energii jest gdy tło jest czarne.
                SPRZEDAM: EF85/1.8 + marumi UV (1300zł), EX430 (850zł). 6-7 msc gwarancji, stany idealne sklepowe. Bardzo rzadko używane

Komentarz

• kondeusz
                  Dopiero zaczyna
                  • 2008
                  • 43

No i nikt poza Janmarem nie przybył...

Komentarz

• micles
                    Zablokowany
                    • 2006
                    • 4359

Mnie i dwie inne białe lufy obok mnie można było zobaczyć między innymi na Starym Rynku - sesja foto. Niedługo się pochwalę efektami.

Komentarz

• aleks
                      Bywalec
                      • 2007
                      • 163

Zamieszczone przez kondeusz
                      No i nikt poza Janmarem nie przybył...
                      Bo ja niestety byłem w Gdańsku
                      Pozdrawiam
                      --------------------

Komentarz

• misieek
                        Bywalec
                        • 2009
                        • 176

Ja napisałem że nie ide ;P

Komentarz

• Goomis
                          Pełne uzależnienie
                          • 2006
                          • 1893

Hej ludziki! :-D
                          Czy spotykacie się może w tą środę? Chętnie wpadnę :-) Rozumiem, że w te środy to tylko spotkanie na piwo i pogaduchy i ustalanie kiedy idziemy gdzie focić?? ;->
                          5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Komentarz

• micles
                            Zablokowany
                            • 2006
                            • 4359

W tą środę to "jedziemy" (mogę już tak mówić, bom chyba pełnoprawnym członkiem grupy fotokujawy) do koronowa na downhill, więc na spotkaniu mogą być przerzedzenia, a nawet pustki...

Komentarz

• micles
                              Zablokowany
                              • 2006
                              • 4359

W najbliższą środę nie będzie mnie na meetingu nikonowym - będę w tym czasie w Poznaniu.

Mam natomiast sprawę do Bydgoszczan : wiecie może gdzie w naszych okolicach znajdę coś w tym stylu? :

Kuba Cichocki - Fotografia Ślubna i reportażowa, eventy, sesje indywidualne, testy obiektywów.

Kuba Cichocki - Fotografia Ślubna i reportażowa, eventy, sesje indywidualne, testy obiektywów.

Czyli z grubsza mówiąc kolorowa łąka + mistyczne drzewo + mgła + w miarę blisko Bydgoszczy i przyzwoity dojazd (po bagnach modelki łazić nie lubią )

Komentarz

• Jacek_Z
                                Moderator
                                • 2005
                                • 2726

Zamieszczone przez Michu (Pentax)
                                Może się pod nas? Co środę spotykamy się w knajpie, by pogadać i ustalić plan działania, w tym plenery - kilka jużzostało zorganizowanych. Inicjatywa wyszła z forum Najkona, ale oczywiście system nie ma najmniejszego znacznia (czego jestem najlepszym przykładem). Wszelkie info:
                                http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=90850
                                Po prostu moim zdaniem nie ma sensu wyważać otwartych drzwi, tym bardziej, że to działa.
                                To ja jako lider powinienem napisać :-D
                                Oczywiście potwierdzam to co napisał Michu, zapraszam na spotkania i plenerki. Info o plenerach i spotkaniach na forum nikona, niestety trzeba się zarejestrować by czytać fotokujawy (i zgłosić akces w profilu o ile się chce także tam pisać). Jak będę pamiętał to tu też będę wpisywał co jak i kiedy.
                                Zamieszczone przez Michu ()
                                Na prawie każdym spotkaniu zjawia się Janmar - kanoniarz. Ostatnio miał do pomacania 85/1.2 i 50/1,2. ...
                                On ma wiele więcej innego, nie mniej ciekawego sprzętu.

Zamieszczone przez spoon
                                jak juz w koncu sie przemozesz i zaloszysz konto, to zobaczysz jak wiele canonierow siedzi na dwoch forach (aktywnie) jednoczesnie. no i nie pozalujesz, bo przynajmniej bedziesz chadzal na spotkania
                                i vice versa :-D

Zamieszczone przez borkomar
                                Zorganizujcie jakiś weekendowy plenerek bo w ciągu tygodnie przyjezdnym ciężko byłoby się zorganizować chyba, że liczyć na tubylców tylko ;-)
                                Mieliśmy plenerek weekendowy, modelkowy. na pewno będą kolejne.

Zamieszczone przez Vitez
                                Czasem warto założyć chociażby by zarezerwować nicka, po to by jakiś obrażony troll nie podszywał się na innym forum pod Ciebie .
                                fakt, ja specjalnie kiedyś zmieniłem tu nick

Zamieszczone przez micles
                                Jakoś się tak utarło, że drukują czarnym drukiem na białym papierze, a nie odwrotnie. Ciekawe dlaczego...
                                W swoim panelu możesz zmienić tło forum, masz wybór: czarne lub prawie białe.
                                Nikony, Canony (EOS 50e, AE1, AV1, T70) Olympus, Pentaxy, Minolta, Leica, Hasselblad, Rolleiflex, Voigtlander, FKD (Praktica, Zenit, FED, Zorkij, Kiev, Smiena i to nie wszystko)

Komentarz

Pracuję...