tak, w soboty 9-13
Nie sprawdzałem czy dzisiaj byłaW następną sobotę się w takim razie przejdę. A nie orientujecie się czy można tam kupić chemię do ciemni?
Jak ostatnim razem byłem (z miesiąc temu), to żadnej chemii nie było. Było kilka fajnych obiektywów (między innymi C70-210 3.5-4.5 za 300zł) Dużo szkieł na m42 jak i na inne systemy. Wystawiał się też jakiś sprzedawca ze sprzętem praktycznie tylko do Canona. Miał całkiem niezłe ceny.
Chemią handluje pan Piotr Krudowski, na giełdzie ma zazwyczaj tylko papier, ewentualnie podstawowe wywoływacze. Zdecydowanie lepszy wybór jest w jego Sklepie, przy ul, Kasprowicza 111 (czynne pon.-pt. do 17-tej)
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
O, cenna informacjaDzięki!
Gdyby ktoś się chciał wybrać to najbliższa giełda odbędzie się 09.01.2010. Ostatnio coraz bardziej warto bo pojawiają się cyfrowe puszki, szkła i lampy Canona w dobrych cenach.
Nie wiadomo natomiast co będzie potem bo w połowie stycznia rozpoczyna się remont Dworca Głównego.
to jakaś odmiana - ostatnio byłem końcem września i było cieniutko - może z 5-6 osób sprzedających.
C 5D, a100, trochę słoików , trochę lampionów, studio, stylistka ....
Komunikat z drzwi Klubu Kolejarza:
Uwaga
Uprzejmie informujemy, że kolejna giełda foto, tj. 30 stycznia 2010 roku odbędzie się w nowych pomieszczeniach Domu Kultury "Kolejarz" na Dworcu Świebodzkim (sala obok sklepu z meblami z wikliny "Splot" od strony ul. Tęczowej
Zapraszamy
ooo dzięki za cynk o zmianie lokalizacji, teraz będę miał 10 minut z buta z zajęć na giełdę...![]()
C 50D, C 350D, C 50E. Słoiki: kit, S 10-20 f/4-5,6, T 28-75 f/2.8, C 50mm f/1.8, C 85mm 1.8, Sigma 70-200 f/2.8, 580EX
Regulamin pkt 8.
witam, przeczytałem informację, a jestem w czasie poszukiwanie canona 20D -warto z tym podjechać na giełdę, są takie egzemplarze ? Myślałem o jutrze, jestem z Wałbrzycha, więc nie wiem czy jest sens