no nareszcie! juz myslalem ze sie nie doczekam ;-)
i musze ci powiedziec ze jak dla mnie to ILA wyszla super, jest lepiej niz poprzednie imprezy, kadry jakies ciekawsze, o zaletach RAW nie wspomne hihihi... ide na www
no nareszcie! juz myslalem ze sie nie doczekam ;-)
i musze ci powiedziec ze jak dla mnie to ILA wyszla super, jest lepiej niz poprzednie imprezy, kadry jakies ciekawsze, o zaletach RAW nie wspomne hihihi... ide na www
Po obejrzeniu Twoich fotek nasuwa mi się jeden wniosek-używaj jakiegoś krótszego teleobiektywuJakoś mnie przekonuje to bardzo ciasne kadrowanie (poza fotkami samych detali). Natomiast prawie wszystkie szersze kadry bardzo mi sie podobają-zyskują na dynamice i miło się na to patrzy. Aaa, no i bida z pogodą okrutna IMO organizatorzy powiini powtórzyc imprezę w lepszych warunkach :P
Super zdjecia
Na zdjeciu z Red Bull zalapala sie wieza TV![]()
z przedmowca zgadzam sie w 100%! najlepsza!
Korzystając z okazji:
czy mógłby mi ktoś wyjaśnić, co to jest na tym samolocie?
Załącznik 1409
Cos tam wczesnego wykrywania czy ostrzegania, albo bagazowka na kajakJakos tak to bylo
![]()
RadarZamieszczone przez gwozdzt
![]()
No fakt ;-) na samochodach też widuję czasami podobneZamieszczone przez Kamila
![]()
No to po kolei
No nie ukrywam (pisalem na ircu) ze tego lata testuje nowy workflow ;-) I jesli sie sprawdzi (a na to wyglada), to... oj, beda zakupyZamieszczone przez Jac
![]()
No wieeeem... takie mam troche zboczenie, zwlaszcza na cropie 1.3 - zarowno 70-200 (koncerty) jak i 100-400 (samoloty) teraz zrobily sie dokladnie takie jak trzeba :-DZamieszczone przez perqsista
Tez mi sie bardzo podoba - szansa 1/100 (przy tej pogodzie): akurat wyszlo slonce i samolot ustawil sie jak trzebaZamieszczone przez [DoMiNiQuE]
E-S Sentry (AWACS) - Boeing 707 przerobiony na latajacy radarZamieszczone przez gwozdzt
W srodku wyglada troche jak centrum kontroli lotow w Houston ;-) - rzedy stanowisk operatorow, monitory itp. Stary ale jary
![]()