Ursynalia 2012 - akredytacja potrzebna

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • wiejak
    Dopiero zaczyna
    • 2011
    • 25

Ursynalia 2012 - akredytacja potrzebna

Witam,

wiadmo wszem i wobec, że warto byc na imprezie:

Dołączcie do nas 24 i 25 maja na Starym Kampusie, gdzie ponownie zorganizujemy najwspanialsze Juwenalia w Warszawie - Ursynalia 2024.

Przy okazji chciałbym załatwić sobie prywatę. Zapisy do akredytacji już zamknięte - może ktos z forumowiczów mógły pomóc w zdobyciu takiej ?

Z góry dziękuję
    https://www.facebook.com/GaglewskiFotografia
  • spr
    Coś już napisał
    • 2010
    • 83

Trochę za późno się zainteresowałeś.
    Teraz pozostaje ci tele i robienie z tłumu.

Z doświadczenia wiem że akredytować powinno się na miesiąc przed.
    Dochodzi też kwestia legitymacji prasowej bo bez niej ciężko otrzymać akredytację-chyba że po znajomości.

Domyślam się że nie podlegasz pod żadną agencję foto i takowej leg. nie posiadasz-inaczej załatwił byś bez problemu takową akredytację.

Moja rada.
    Zobacz kto z portali lokalnych będzie robił relację z imprezy i napisz do nich może akurat brakuje im fotografa, resztę oni załatwią.

Pozdro
    L-dorado
    blog

Komentarz

• westu
      Bywalec
      • 2006
      • 153

Ja dostałem akredytację ale niestety nie będę mógł się pojawić na Ursynaliach. Akredytacje są imienne. Pisałem do organizatorów czy dałoby się zmienić akredytację na inną osobę ale na razie bez odpowiedzi.

Komentarz

• Czapa
        Bywalec
        • 2010
        • 179

Ja odpuściłem sobie z góry, postanawiając że wezme małpke.
        Jesteście wszyscy przez całe 3 dni ?
        ...Ja tu tylko sprzątam C 5D II :: C 6D :: s 14mm 2.8 :: c 35 1.4mm :: c 40mm 2.8 :: c 85mm 1.8 :: c 70-200mm 2.8 :: Y 565ex :: rf-603 :: 055xprob x2:: 804cr2 :: 701 HDV

Komentarz

• wiejak
          Dopiero zaczyna
          • 2011
          • 25

Zamieszczone przez westu
          Ja dostałem akredytację ale niestety nie będę mógł się pojawić na Ursynaliach. Akredytacje są imienne. Pisałem do organizatorów czy dałoby się zmienić akredytację na inną osobę ale na razie bez odpowiedzi.
          ooo bardzo dziękuję - nawet jak się nie uda
          !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
          Zamieszczone przez spr
          Moja rada.
          Zobacz kto z portali lokalnych będzie robił relację z imprezy i napisz do nich może akurat brakuje im fotografa, resztę oni załatwią.

Pozdro
          Dzięki !! już napisałem w kilka miejsc
          Ostatnio edytowany przez wiejak; 43124. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

• Vitez
            zło konieczne
            • 2004
            • 19804

Zamieszczone przez spr
            Moja rada.
            Ciekawa rada... portale lokalne = warszawskie a tu akurat pstrykaczy to chyba najwięcej na metr^2 , no ale powodzenia.

Komentarz

• wiejak
              Dopiero zaczyna
              • 2011
              • 25

Zamieszczone przez Vitez
              Ciekawa rada... portale lokalne = warszawskie a tu akurat pstrykaczy to chyba najwięcej na metr^2 , no ale powodzenia.
              pytam się już każdego, zaraz z rozpędu spytam panią ze spożywaczaka czy ma znajomego z akredytacją

Komentarz

Pracuję...