[micles] Jeszcze raz ja.

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jacek_73
    Pełne uzależnienie
    • 2010
    • 2587

-Hej Michał - dokąd lecisz z tym taboretem?
    - lecę przylać swojej lubej - złapałem ją z innym facetem.

Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Komentarz

• Em Es
      Zablokowany
      • 2011
      • 394

to z krzesłem to jakaś historia tak?

Komentarz

• allxages
        Pełne uzależnienie
        • 2006
        • 2549

To z krzesłem to jest...super słabizna hehe. Przez chwilę myślałem, że miał być to żart, ale chyba nie?

Dąbrowski kiedyś na blogu wrzucił podobne zdjęcia z krzesłem. Tylko, że jego zdjęcia były bardzo ciekawe, a te? heh

Komentarz

• Sergiusz
          Pełne uzależnienie
          • 2008
          • 2708

A ja uważam, że sam pomysł z krzesłem nie jest zły. Znacznie gorzej z wykonaniem. Jak micles jest w stanie powtórzyć zdjęcia to ja jestem w stanie przedyskutować co zostało … zamiast kropek niech każdy wpisze sobie właściwe.
          Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Komentarz

• micles
            Zablokowany
            • 2006
            • 4359

Zamieszczone przez Sergiusz
            A ja uważam, że sam pomysł z krzesłem nie jest zły. Znacznie gorzej z wykonaniem. Jak micles jest w stanie powtórzyć zdjęcia to ja jestem w stanie przedyskutować co zostało … zamiast kropek niech każdy wpisze sobie właściwe.
            Pozdrawiam z krainy Optymalizacji Kombinatorycznej. Co wolisz, genetyczny, czy ewolucyjny? Ruletka czy turniej?

Jak zrobicie coś z moimi studiami, to zrobię coś z moimi zdjęciami

Komentarz

• Em Es
              Zablokowany
              • 2011
              • 394

usprawiedliwiony, skończ studia i będą zdjęcia

Komentarz

• gerbil
                Bywalec
                • 2009
                • 115

Nie zasłaniaj się studiami. Więcej czasu niż teraz miał już nie będziesz. No-chyba-że.

Komentarz

• micles
                  Zablokowany
                  • 2006
                  • 4359

No nie wiem. Teraz i studiuję, i pracuję, i pomagam innym (powyższe 2 serie to foty na zaliczenie dla 2 znajomych, ASP i Architektura), i się lenię, i...

I wszystko i nic.

Komentarz

• polm
                    Początki nałogu
                    • 2008
                    • 271

Zamieszczone przez micles
                    Pozdrawiam z krainy Optymalizacji Kombinatorycznej. Co wolisz, genetyczny, czy ewolucyjny? Ruletka czy turniej?

Jak zrobicie coś z moimi studiami, to zrobię coś z moimi zdjęciami
                    Z tego co pamiętam to jesteś na jakieś informatyce (?). Ta branża już nie daje tyle kasy co kiedyś, jest duża konkurencja, roboty coraz mniej, kodowanie praktycznie przeniesione zostało do Indii. Rzuć studia i idź na fotograficzne/operatorskie, będziesz robił to co lubisz.
                    Jestem zadowolnym ze swojego sprzętu pstrykiem-gawędziarzem.

Komentarz

• Hom_er
                      Bywalec
                      • 2009
                      • 191

No nie wiem. Teraz i studiuję, i pracuję, i pomagam innym (powyższe 2 serie to foty na zaliczenie dla 2 znajomych, ASP i Architektura), i się lenię, i...

I wszystko i nic.
                      1. też mi usprawiedliwienie na zdjęcia, które pokazuje się na forum przypomnę - fotograficznym. Tym bardziej, że sam "lubisz" oceniać zdjęcia innych.

2. Czyli jak ktoś nie studiuje to już z założenia powinien robić lepsze zdjęcia?

3. Zrobiłeś dla kogoś "na zaliczenie" zdjęcia? Znaczy oszustwo na maksa i jeszcze się przyznajesz!
                      I ciekaw jestem, czy takimi .... powiedzmy "zdjęciami" Ci ludzie otrzymali zaliczenie?
                      Fiu fiu

Komentarz

• micles
                        Zablokowany
                        • 2006
                        • 4359

Zamieszczone przez Hom_er
                        3. Zrobiłeś dla kogoś "na zaliczenie" zdjęcia? Znaczy oszustwo na maksa i jeszcze się przyznajesz!
                        I ciekaw jestem, czy takimi .... powiedzmy "zdjęciami" Ci ludzie otrzymali zaliczenie?
                        Tak, piąteczki. Jedna z minusem, za nieobecności na zajęciach. Podobną dysputę o uczciwości odbyłem już raz na tym forum : http://www.canon-board.info/showthread.php?t=79387 od posta #8.

Komentarz

• jacek_73
                          Pełne uzależnienie
                          • 2010
                          • 2587

Tak, piąteczki. ...
                          Na piąteczce to krzesełko jest tyłem do obiektywu:-P
                          Jestę fotografę
                          miszcz martwi się o podpis

Komentarz

• tomfoot
                            Pełne uzależnienie
                            • 2010
                            • 2362

Tak, piąteczki. Jedna z minusem, za nieobecności na zajęciach.
                            Kurcze. Czyli jednak prawda że poznańska ASP umiera.
                            Chyba, że te piąteczki to w Niższej Szkole Fotografi Bzdurnej i Nieużytecznej.

Komentarz

• micles
                              Zablokowany
                              • 2006
                              • 4359

A może wirus miclesjady?

Na ASP poszedł światłocień, jako 1/2 projektu (drugą część stanowił inny tryptyk), ale dziewczyna nie studiuje tam fotografii, więc nacisk na nią nie jest aż tak zmaksymalizowany.

Komentarz

• Hom_er
                                Bywalec
                                • 2009
                                • 191

Podobną dysputę o uczciwości odbyłem już raz na tym forum : http://www.canon-board.info/showthread.php?t=79387 od posta #8.
                                nie no spoko - to wszystko wyjaśnia

pewnie będą kolejne egzaminy, rozmowa o pracę ... itp. więc tez się pomoże

A durny naród płaci za wykształcenie (no chyba, że nie) - zamiast dać spokój z egzaminami/zaliczeniami - rozdać dyplomy i wszystko gra

Nie dziw się mojej reakcji ale uwielbiam zakłamanie polskiego/chrześcijańskiego narodu i miałem/mam doczynienia z wieloma studentami i osobami po studiach, które szukając pracy mają wielkie o sobie mniemanie - choć zdecydowanie nie powinny

Na ASP poszedł światłocień, jako 1/2 projektu (drugą część stanowił inny tryptyk), ale dziewczyna nie studiuje tam fotografii, więc nacisk na nią nie jest aż tak zmaksymalizowany.
                                no to ciekaw jestem na ile, na tą 5 Ty zapracowałeś?
                                Fiu fiu

Komentarz

Pracuję...