Ja podłączę się do prośby marcinko.
Lista propozycji i oczekiwań
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
....może temat oświetlenia studyjnego, ciężko znaleść dobre informacje na ten tematKomentarz
-
Przygotowanie techniczne do sesji zdjęciowej z modelka!!
Witam, myślę, że to kolejny ciekawy temat do SFCB.
Mam Canona EOS'a 450d z Tamronem 18-200 i ładną dziewczynę która chciałaby aby przeprowadzić jej sesje zdjęciową, możliwie zbliżoną do profesjonalnej.
Chciałbym aby ktoś wyjaśnił na co zwrócić uwagę oraz jak się przygotować do takiego przedsięwzięcia. Jakie ustawienia bedą najlepsze, światło itd.
W drugiej cześci możnaby umieścić porady jak efektownie przerobić takie fotki w PS lub PS lightroom.
Czym charakteryzują sie takie zdjęcia, jakie mają parametry!!
Pozdrawiam serdecznieKomentarz
-
Mam prośbę bo ta szkoła fotografi to tak jak endemit tatrzański, Czy można cusik zrobić aby zdjęcia znowu ujrzały światło dzienne w lekcjach?Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)Komentarz
-
Tutorial RAW -> Produkt wyjsciowy (workflow niewazny). Kilka roznych fotografii. Z czegos takiego moga sie nauczyc nie tylko ludzie ktorzy nie wiedza jak ugryz RAW-y ale takke doswiadczenie ludzie ze swoim Workflow-em moga cos podlapac. Byl temat Workflow-u teraz moze jakis tutorial?Positively dirty mindedKomentarz
-
Temacik mocno pod_upadł ale czy można by jakoś odświeżyć fotki bo w niektórych lekcjach już się nie wyświetlają
Mnie by interesowało jak zrobić takie zdjęcie:
http://browse.deviantart.com/?q=akt&...et=48#/d36gzkh
podrawiam__________________
Komentarz
-
A ja zwracam się z prośbą do Wielkich Mistrzów CB o jakiś wykład na temat ciekawej i kreatywnej kompozycji zdjęć.Komentarz
-
Ja również przyłączę się do próśb o odświeżenie zdjęć w niektórych "wykładach". Bez zdjęć ich wartość dydaktyczna spada niemalże do zera.Komentarz
-
może jakaś seria o zdjęciach krajobrazowych? Szkoda że nie ma nowych wykładów, można się było nauczyć co nieco.Komentarz
-
Autorzy wątków w T&T są proszeni o sprawdzenie czy linki do zdjęć są aktualne. Wątki z nieaktualnymi linkami będą powoli usuwane bo stają się bezużyteczne bez zdjęć.
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.Komentarz
-
-
Komentarz