Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 22 of 22

Thread: 1000D czy 40D na wakacje...?

Bywalec LemonR's Avatar

Quote Originally Posted by VANT View Post
    hmm.... ciekawe czy są na forum użytkownicy którzy tak jak ja nie maja problemu z AF w 350D....może z moją puszką jest coś nie tak?? ale na 3GB zdjęć z wyjazdu nie mam żadnego z przestrzeloną ostrością...szkłą to żadna rewelka ale mam 50 1.8 II, 55-200 no i kit 18-55 II..
    Na początku jak kupiłem aparat to oczywiście nie było tak kolorowo, ale po załapaniu o co kaman problemy się skończyły...
    Quote Originally Posted by piast9 View Post
    Wiesz, ja generalnie też nie narzekam. Puszkę mam, zdjęcia wychodzą i zamierzam wymienić dopiero gdy mi się, odpukać, zepsuje czy mi ją buchną. Ale np. działające sprawniej boczne bym przywitał z radością. A i pewnie w 40D z centralnym trzeba się mniej pieścić i mniej wyczuwać o co kaman.
    No to jest nas trzech. Oczywiście zdarzają mi się nieostre fotki ale to rzadkość.
    Gdzieś na forum leży fajny wątek o zasadzie działania układu AF, budowie czujników itp. Wszyscy mający problemy powinni od niego zacząć.

Bywalec CFR's Avatar

Quote Originally Posted by LemonR View Post
    /.../fajny wątek o zasadzie działania układu AF, budowie czujników itp. Wszyscy mający problemy powinni od niego zacząć.
    Moze to nie jest watek a artykul, ale moze sie przydac
    Klinkij TUTAJ

Page 3 of 3 FirstFirst 123