Witam, mam zamiar kupić używanego 20D, proszę o wskazówki na co zwrócić szczególną uwagę podczas sprawdzenia apataku. Będę odbiera osobiście i nie chciałbym czegoś pominąć.
Witam, mam zamiar kupić używanego 20D, proszę o wskazówki na co zwrócić szczególną uwagę podczas sprawdzenia apataku. Będę odbiera osobiście i nie chciałbym czegoś pominąć.
Canon 5D Mk II + grip |50 f/1.4|85 f/1.8|17-40 f/4.0 L USM |24-70 f/2.8 L USM |70-200 f/2.8 L IS USM | 580 EX | Lowepro CompuTrekker AW | Manfrotto 190 NAT + 141RCNAT |
arturkidon.com
Sprawdź czy działa - to najważniejsze ;-)
Licznika migawki i tak nie sprawdzisz poza serwisem więc po prostu jak dostaniesz go w łapy to będziesz widział co masz. Podepnij jakieś szkło i postrzelaj.
Tak jak radzi Zielony. Natomiast ja bym jednak wolał znać przebieg. Ten aparat jest nierzadko używany przez reporterów i może być fest zajeżdżony.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner