5D mark II prosba o pomoc dot. odtwarzania filmow

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Przemek_D
    Coś już napisał
    • 2008
    • 58

5D mark II prosba o pomoc dot. odtwarzania filmow

Witam
    Przeszukałem forum i nie trafilem na informacje dotyczace odtwarzania filmow z 5D mark II z HDD. Mam taki problem, nagdałem film i nie moge go odtworzyc po zgraniu na HDD. Po zainstalowaniu Xdiv z 07.2009 DixV z 06.2009 i FFmpeg4 udalo sie mi odtworzyc obraz ale nie posiadam dzwieku. Odtwarzalem film przez FF, DIV, Allpalyer, Media Player i w kazdym jest tylko obraz i nie ma dzwieku. Prosze o informacje o oprogramowaniu jakie jeszcze powinienem zainstalowac aby moc cieszyc sie dziwekiem i obrazem jednoczesnie.
    Pozdrawiam
  • h4ry
    Bywalec
    • 2009
    • 155

Spróbuj zainstalować jakiegoś codecpack'a
    np. CCCP z adresu:
    5DmkII 5D C15/2.8 C35L/1.4 C50/1.4 C85/1.8 C70-200L/4IS 580EXII 430EXII SB-28 EIZO/S2433W Dell/E1705

Komentarz

• kmleon
      Początki nałogu
      • 2007
      • 315

Oryginalny ZoomBrowser 6.3.1.8 bardzo dobrze sobie radzi z odtwarzaniem filmów z Canonów, w tym z 5D II

Komentarz

• Thomason2005
        Uzależniony
        • 2005
        • 507

A nie lepiej zainstalować quick time'a?
        Mov to format Apple...i u mnie bez problemu są otwarzane filmy...
        QuickTime 7.7.9 improves security and is recommended for all QuickTime 7 users on Windows

Komentarz

• Przemek_D
          Coś już napisał
          • 2008
          • 58

Dziekuje rzeczywiscie ZommBr odtwarza obraz z dzwiekiem quicktime nie probowalem jeszcze ale sprobuje duza frajda z tych filmow jest taka mala kamerka pod reka, co rawda nei zachwyca ale dobrze ja miec

Komentarz

Pracuję...