W koncu pojawi sie jakis sensowny obiektyw Canona! Pewnie wzorem Sigmy 18-200 i canon poszedl po rozum do glowy i zrobil w koncu uniwersalnego zooma. Ciekawe tylko czy cena bedzie do strawienia no i czy jakosciowo da rade. W koncu tak duze zoomy nie maja dobrych opinii. Czytal ktos na temat tego szkla? Warte bedzie zainteresowania?
17-200 F 2.8 L USM Canon w USA
Zwiń
X
-
17-200 F 2.8 L USM Canon w USA
Ostatnio edytowany przez JaBlam; 4940.
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żalujeTagi: Brak -
-
Mój kumpel właśnie taki zamówił i co ciekawe nie jest drogi jedyne 899$. Czekam, jak dostanie to zrobię mały teścik
Komentarz
-
Komentarz
-
-
-
-
Ciekawe kiedy będzie dostępny w PL .Zamieszczone przez canon USA17-200 F 2.8 L USM to jasny następca obiektywu 35-350/3.5-5.6 LKomentarz
-
slyszalem, ze w ramach gratisu dodawac beda zyciowy zapas velvii 50, a takze hassela H3D z kompletem szkiel.Martin GorczakowskiKomentarz
-
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Wstyd się przyznać... Przez 15 min. męczyłem google w poszukiwaniu tego szkła.
Tak, to bardzo fajny obiektyw. Bardzo. :PKomentarz
-
Ogłoszenie usunięte z powodu braku cen .o przepraszam, juz umiescilem gdzie trzeba
http://canon-board.info/showthread.p...994#post300994Komentarz
-
Ciekawe czy jest uszczelnione
?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
Komentarz