Ostatnio edytowane przez esteper ; 24-02-2009 o 16:40
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
jakosc super, ale same fotki.. jak dla mnie nei mowia o niczym
90 i 91 najciekawsze IMHO
Dziś jedno studyjne.
96.
P.S. Zrobione na podobieństwo obrazu Vermeera "Dziewczyna z perłą"
Ostatnio edytowane przez esteper ; 24-03-2009 o 16:51
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Z 93 mogłeś zrobić fajny mini temat - wystarczyło poszukać ludzi na stacji bez jednej rękawiczki (a widać takich - zobacz np. pana pod napisem Kabaty na 95.
94 - mimo, że przypadkowe uważam, że fajne - to zestawienie "mało owłosionego pana" z panią na pierwszym planie no i ta mina - miodziojakby chciała powiedzieć "Hmm... w której gazecie będę tym razem?"
96 - na portretach się kompletnie nie znam - dlaczego czarne tło ,gdy nie widac włosów blondynki???
Dzięki Marku za komentarz
Co do tematu ludzi bez rękawiczki, mam sporo negatywów jeszcze nie poskanowanych, a tam zdecydowanie dużo zdjęć z metra. Może się coś poskłada w całość jeszcze.
W kwestii portretu na czarnym tle, nie widać włosów, ze względu na próbę skopiowania orginału, którym był obraz Vermeera
P.S. Dziewczyna jest ruda :]
Jak na podobieństwo to nawet buzia podobna, tylko zamiast jednej perły jest więcej ale w sumie to szczegół. Podobieństwo jest.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Fakt, tu z perłami jest na bogato![]()
"W kwestii portretu na czarnym tle, nie widać włosów, ze względu na próbę skopiowania orginału, którym był obraz Vermeer"
A.... to trzeba było podpisać (bo niektórzy lamerzy nie wiedzą)