zawsze do uslug...choc znikneliscie mi nagle z pola widzenia
zawsze do uslug...choc znikneliscie mi nagle z pola widzenia
Było bardzo fajnie.
Dzięki za wspólnie spedzony czas.
Pozdrawiam i do zobaczenia.
wczoraj mielismy wiosne a dzisiaj mamy zime...dopiero musi byc fajne blotko
pogoda nam idealnie dopisała, w piątek kiszka, sobota piękna, dzisiaj kiszka. obyśmy zawsze mieli takie szczęście.
Ostatnio portale Moje Miasto (Łódź, Wrocław i inne) organizują foto deje, nasz MM Silesia coś nie teges z plenerami wypada. ostatni był 2 miesiące temu i na razie cisza. Może ktoś jest bardziej zorientowany czy MM Silesia coś planuje?
28 lutego we wrocławiu chyba w jakiejś wytwórni filmowej jest foto dej, można się złożyć na paliwo i zerknąć na ten plener - lokum wydaje się ciekawe, pewnie sporo fajnych miejsc tam jest, duzo rekwizytów itp. gdyby ktoś mobilny się wybierał to... :-)
http://mapserver.um.wroc.pl/wydarzen...03-01&method=1
Ostatnio edytowane przez adikPL ; 08-02-2009 o 21:29
ja w takim blotku wyladowalem wczoraj nad wisla - prawie mi sie przez gumiaki przelewalo.. liczylem tez na mgly ale oczywiscie byly wszedzie tam gdzie akurat nie fotografowalem
za to mam na karcie pare ladnych labedzi :wink:
gubilismy sie od samego poczatku ;-) .. nastepnym razem jakos lepiej to zorganizujemy![]()
a ja jeszcze nawet nie przejrzalem fotek
jest ktos szybszy? ;-)
Pędzim na Będzin!![]()
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!
możemy spróbować 21-ego
trzymamy kciuki za pogode :-)
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!
witam,
cemenownia grodziec idealne miejsce na plener ,jesli mam je jakos porownac do "szopienic" to jak maly sklepik osiedlowy do kompleksu Silesia ,tak jak Zemfira pisala spokojnie 4 godzi zwiedzania ...oczywiscie z zachowaniem wszelkich przepisow bhp.Wyobrazcie sobie kawalek dachu o wymiarach 10x10 m wiszacy na drucie zbrojeniowym...brrr oczy trzeba miec wszedzie.Dojazd latwy,jest gdzie zaparkowac jedyny minus nie widzaielm baru z zubrowka...