Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 47

Wątek: Czasopismo Lustrzanka

Bywalec Awatar Dilbercik
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

problemy tez w Empik w CH Targowek. (warszawa)
    obsluga nawet nie pamieta kiedy dostali ostatni numer.
    Canon 55D, kilka tamronow, kilka canonow, troche stalek, troche zoomow, dwie zarowki i 0 umiejetnosci fotograficznych (RP,R7,R8,R5/Sigma RF 18-50, EF A 28,35,135/Canon RF 16,24,35,50,85,100L Macro, 70-200F4L, 100-500L) 24-105f4L, 24-105f2.8L

Pełne uzależnienie Awatar airhead
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

i w Warszawie w Śródmieściu nie ma... to gdzie toto można dostać?
    Canon 6D + 20/2,8; 35/1,4; 85/1,8; 70-210/3,5-4,5
    Fujifilm x100

mgrochocki.wordpress.com

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ale wy niecierpliwi... to że się ukazał nie znaczy że już dotarł do Empików. W wątku warsztatowym macie namiar na adres do studio Sergiusza. Czynne codziennie w tygodniu (nie pamiętam do której, 17 czy jakośtak) - niecierpliwcy z Warszawy mogą odwiedzić Sergiusza osobiście i wydębić najnowszy numer .

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

W Warszawie przy ulicy 11 go Listopada 10 jest Zakład fotograficzny i tam można nabyć drogą kupna najnowszy numer jak i numery archiwalne w godzinach 10-19 a w sobotę od 10-14.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Nie wiem jak u Was koledzy, ale w Gdańsku juz "Lustrzanka" sie pojawiła, oczywiście nie omieszkałem jej kupić.. W zasadzie same ciekawe artykuły; Parę testów Nikona, Canona, "Lisek" Ewy, zdjęcia slubne, no i nasz, tzn "Wasz" konkurs pt "zachód Słońca" Przyjemnie się czyta takie rzeczy:wink:
    Pozdrowienia, podziękowania i gratulacje ode mnie Sergiuszu za świetny numer!:grin:
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Początki nałogu Awatar hofi66
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Od kilku mcy widzę to pismo w sieci empik i powiem tak - layout trąci bardzo myszką, to są lata 90-te. Artykuł Ewy nt. liska, rozmieszczenie, czcionki itp, to poziom regionalnego pisma a nie ogólnopolskiego, wymaga dopracowania. Doceniam inicjatywę ale potrzeba nieco staranności w dobie konkurencji. Chciałem to nawet kupić, ale cena za to, co w takim piśmie dostajemy jest wygórowana. Rozumiem, że nie jest łatwo, ale trzeba sobie postawić jakąś poprzeczkę ... bo inaczej długo nie przetrwacie. Mając nadzieję, że poziom będzie nieco wyższy, życzę powodzenia.
    Ostatnio edytowane przez hofi66 ; 16-01-2009 o 23:33
    Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hofi66 Zobacz posta
    Chciałem to nawet kupić, ale cena za to, co w takim piśmie dostajemy jest wygórowana.
    To wszystko prawda co napisałeś, ale bardziej licza się tresci merytoryczne zawarte w takim czasopiśmie, a te już nie stoją wcale tak nisko. Ogólny wygląd, zdjęcia, podpisy, to z czasem sie wypracuje. Czy cena jest wygórowana? Hmm.. Dla mnie zdecydowanie bardziej wygórowaną ceną jest cena foto-kuriera w której próżno szukać ciekawych artykułów pisanych prozą, a są tylko testy, nowosci, reklamy, giełda, i rózne badziewia, które mało kogo interesują, a zajmują tylko miejsca na stronach Wiem, że Foto-kurier jest pisany z innym zamysłem i w innym celu, niemniej jeśli muszę wydać podobną sumę za cztery testy i nowości spośród 100 stron innych reklam, które mnie interesują, to to bardziej mozna zaklasyfikować, do wygórowanej ceny..

Pozdrawiam
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Domyślnie

Niom przydałoby się troszkę popracować nad szatą , wielki plus natomiast za jakość papieru !! konkurencja daje taki tylko na okładki ..

ps. w wawie w empiku już wczoraj dało się nabyć..
    ps2. Pochwalę również Sergiusza za dobitne porady dla początkujących
    www.fotoadam.eu
    FF | 40D | s 50 1.4 | ef 24-105L 4IS | 2x430ex | 550R |

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Czasopismo Lustrzanka jest periodykiem mającym korzenie w regionach i to tylko dzięki nim stało się czasopismem ogólnopolskim. Poziom regionalnego pisma w zupełności nas satysfakcjonuje. Nie zajmujemy się lejałtami tylko fotografią tak, że szata graficzna ma dla nas znaczenie marginalne. Jednocześnie też zdajemy sobie sprawę, że nie wszystkim z nami będzie po drodze znajdą się osoby, którym to czy tamto nie będzie odpowiadać. Jak wiadomo nie ma złotego środka. Nie mniej dziękuję za uwagi i Pozdrawiam!
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Dopiero zaczyna Awatar Nemoz
    Miasto
    Piekary Śląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Nie zajmujemy się lejałtami tylko fotografią tak, że szata graficzna ma dla nas znaczenie marginalne.
    Dla mnie fotografia jest czymś estetycznym i taki powinien być też sposób jej prezentacji, więc takie "opowiadanie" mające zamaskować braki wiedzy DTP'owca mnie nie przekonują...

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów