Strona 4 z 55 PierwszyPierwszy ... 234561454 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 543

Wątek: [mc_iek] Dom

Coś już napisał Awatar majcz
    Miasto
    zaścianek na Mazurach

Domyślnie

Rozumie co chciałeś przekazać, ale wyrastająca z głowy część instrumentu...... Myślę że zdjęcie byłoby OK gdybyś mógł stanąć bardziej w lewo (ale widocznie nie było można). Ponadto podczas kombinowania z tym zdjęciem zauważyłem jak wiele się zmienia nie pokazując wszystkiego. Spróbujmy odciąć górę ciut poniżej końca głowy śpiewaczki, jak wiele niedomówienia jest w takiej scenie.
    Źle się czuję jak sobie nie popstrykam www.stasiaczek.blogspot.com
    ---------------------------------------------
    Canon 7D, Tamron 10-24/3,5-4,5, Canon 50/1,8, Canon 24-105/4 IS, Canon 70-200/2,8, Sigma 120-300/2,8 IS

Uzależniony Awatar mc_iek
    Miasto
    Kępa Niemojewska

Domyślnie

No cóż... Zdjęcie "bardziej w lewo" też robiłem, ale wyszło tak... sztampowo. Kolejna obiecująca wokalistka z mikrofonem w łapce. Zrobiłem również zdjęcie "bardziej w prawo", ale efekt też raczej nie wnoszący nic specjalnego. Niestety siedząc "za gałami" nie ma się zbyt wielu możliwości szukania fajnych ujęć, a wyrastający z głowy kawałek instrumentu, w połączeniu z tajemniczą miną kolesia w tle, mnie się podoba. Coś w stylu chłopaka dorabiającego różki koleżance, na klasowej fotce z podstawówki, udającego, że to nie on...
    Ostatnio edytowane przez mc_iek ; 05-12-2008 o 02:34
    Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!

Miasto
    Kępa Niemojewska

Domyślnie

No cóż... Czas nie chce stać w miejscu... Nie zajmowałem się nigdy tego typu fotografią, ale własnej córce trzeba czasem zrobić zdjęcie. Gdy na Placu Zamkowym trwały w najlepsze przygotowania do "zadymy" z okazji 13-go grudnia, ja stawałem się teściem. Mam do tych zdjęć dość emocjonalne podejście, ale ewentualną krytykę zniosę mężnie.

12

13

14

15

Uzależniony Awatar XLesio
    Miasto
    Kingsajz - Miasto krasnoludków

Domyślnie

Nie widziałem wcześniej twoich zdjęć, dopiero dzisiaj siadłem do galerii. Chyba więc nie powinienem komentować fotek wstawionych kilka miesięcy temu.. No może tylko jedno, malutkie nawiązanie - jazzowania super! Zwłaszcza kontrabas.

Natomiast ślubniaki.. - Oglądałem ostatnio parę stron ludzi, którzy uważają się za "Tfurców" fotografii ślubnej. W pełni świadomie powiem, że wieloma z nich byś wygrał. Znalazłeś świetną scenografię do zdjęć, podoba mi się ich ciepło i kolorystyka. Widzę trochę "ale" (krzywizny i cienie), ALE gdybym miał dostać taki komplet z własnego ślubu, to wcale bym jakoś strasznie nie narzekał

PS - Ewa ma 100% rację. Chyba świetnie się czujesz w półmroku, bo to potem widać na zdjęciach
    "Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
    EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
    C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350

Coś już napisał Awatar eryk_g
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Bardzo ładne te twoje ślubniaki. A 13 dla mnie najlepsza
    400D, 300V, C 17-40 4L , C 70-200 4L, C 50 1.8, Manfrotto 190XPROB

Początki nałogu Awatar patric89
    Miasto
    Kraków / Tarnobrzeg

Domyślnie

1, 2 , 9 i 13 , 15 fantastyczne.
    Naprawde ładne fotki utrzymane w dobrym klimacie pełne emocji
    5d II | 6d | S14 2.8 | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EXII x2

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

mnie spodobała się 12 jeśli chodzi o ślubniaki klimacik klimacik :>
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Maciek! Bardzo fajne te Twoje ślubniaki! Bardzo fajne! Z pomysłem. No i widać, że lubisz tych dwoje, co dla mnie jest podstawą zrobienia dobrych zdjęć. Brawo!

Coś już napisał Awatar majcz
    Miasto
    zaścianek na Mazurach

Domyślnie

Ślubne bardzo ładne i przemyślane.
    Źle się czuję jak sobie nie popstrykam www.stasiaczek.blogspot.com
    ---------------------------------------------
    Canon 7D, Tamron 10-24/3,5-4,5, Canon 50/1,8, Canon 24-105/4 IS, Canon 70-200/2,8, Sigma 120-300/2,8 IS

Miasto
    Kępa Niemojewska

Domyślnie

Dzięki za miłe słowa. Robiłem co mogłem... To pod murem było robione przy temperaturze otoczenia oscylującej w okolicach 0oC. Trzeba było się spieszyć, żeby dzieciaki nie przypłaciły sesji szpitalem. Mnie palce rąk strasznie zmarzły, a byłem ubrany w płaszcz, szalik i kapelusz. Trochę za silny wiatr uniemożliwiał postawienie parasolki do zmiękczenia światła, więc błyskałem bezpośrednio lampą ustawioną na 30-to centymetrowym statywie. Zdjęcia "łóżkowe" i stolikowe zrobiłem następnego dnia w knajpce, gdzie odbywało się przyjęcie dla przyjaciół i znajomych. Było bardzo mało czasu i jeszcze mniej miejsca, ale dało się użyć parasolki. Trochę żałuję, że nie miałem drugiej lampy do rozbicia mocnych cieni, a może i lepiej, że wyszło tak właśnie. Już tego nie sprawdzę. Na ślubach ewentualnych wnuków pokombinuję coś więcej...

Strona 4 z 55 PierwszyPierwszy ... 234561454 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów