Strona 31 z 77 PierwszyPierwszy ... 21293031323341 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 301 do 310 z 768

Wątek: Proszę o opinię o sprzedawcy TOWERS = Foto-ivy

Uzależniony Awatar Pawel_G
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Ja zdecydowałem się na zakup u Towersa 50/1,4 - wcześniej kupowałem 580 ex II i transakcja super. Wchodzę na allegro aby sprawdzić jaką ma cene na 50/1,4 i widzę że konto zawieszone. O co chodzi?

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Konto będzie nieczynne przez pare/parenascie dni, do momentu az dostarcze stosowne dokumenty, konto ruszy tylko nie wiem ile to potrwa, allegro mozolnie odpowiada na moje meile( kontakt telefoniczny odpada, wizyta osobista równie - choroba, dodam tylko że nie naruszyłem żadnnych zasad dotyczących sprzedaży itp, i konto z w.w wzgledów nie zostało zawieszone.

Na ten czas uruchomiłem inne konto: choc z powodu choroby, nie miałem siły aby przeżucic wszystko to co miałem na towersie, moze dzisiaj to zrobie.

http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=3975973

Bedzie ono aktywne az nie załatwie wszystkich spraw z kontem "towers"

Przepraszam wszystkich zainteresowanych za zamieszanie.

Pzdr.
    tow

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez towersivy Zobacz posta
    dodam tylko że nie naruszyłem żadnnych zasad dotyczących sprzedaży itp, i konto z w.w wzgledów nie zostało zawieszone.
    To może podasz dlaczego zostało zawieszone, by nie było niedomówień i zarzutów (od konkurencji?) teraz i w przyszłości?
    "Stosowne dokumenty" to za mało klarowne wyjaśnienie .

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    To może podasz dlaczego zostało zawieszone, by nie było niedomówień i zarzutów (od konkurencji?)
    Z powodu tego punktu regulaminu:

*udostępnianie konta innym osobom

Pisząc o stosownych dokumentach, miałem na mysli akt małżeństwa oraz dokument poświadczający stałe zameldowanie.

Całosc dopełniła sie za sprawa, przystąpienia do statusu supersprzedacy( przeswietlaja wówczas konto od a do z ), napisali mi meila ze osoby trzecie maja dostep do konta i z a ich posrednictwem dokonywane sa zakupy, jeszce wtedy nie wiedziałem o co chodzi i sam kazałem im zablokowac konto, choć zdązyli mnie uprzedzic i wystosowali meila o złamaniu regulaminu.

Poprostu nie zrozumiałem do końca tego zdania:

Opcja w ustawieniach allegro.

"Tutaj możesz sprawdzić swoje dane. Możesz je także zaktualizować oraz zmienić hasło lub adres e-mail.
    Popraw dane, jeśli są niekompletne lub nieaktualne i kliknij Zastosuj."

No to sobie zmieniłem aby ułatwic sobie sytuacje z paczkami i wiecznym upominaniem do sprzedajacych ze maja wysyłac na inne dane niz te w allegro, zaktualizowałem dane bez porozumienia z allegro. No i teraz musze dostarczyc stosowne dokumenty na potwierdzenie nowych danych.

To wszystko.

Początki nałogu
    Miasto
    warszafka

Domyślnie

http://www.ithink.pl/artykuly/hyde-p...allegro-nigdy/

właściwie problem analogiczny do towersa

Początki nałogu Awatar Thunder
    Miasto
    Krotoszyn

Domyślnie

Jakies dwa tyg temu rowniez mialem probelm z Allegro. Rowniez zawiesili mi konto bo doszli do wniosku ze posiadam wiecej niz jedno konto i ponoc sam licytuje w swoich aukcjach :/ Po kilkunastu mailach wyjasnien i ponad tygodniowej banicji konta moje konto zostalo odblokowane. Ale maly niesmak pozostal tymbarzdiej iz na Allegro jestem od 2003r i nigdy z nimi problemu nie mialem.

Zatem mam nadzieje ze sprawa sie szybko wyjasni. A Towersa polecam bo dobrze go znam :]
    Canon EOS 5D + Canon 400D + Canon EF 17-40/4L + Canon EF 35/2 + Canon EF 50/1.4 + Canon EF 85/1.8 USM + Canon EF 70-300/4-5.6 IS + Canon Speedlite 580EX + Sandisk Extreme III 20GB + Lowepro Stealth Reporter D200AW

Galeria Thunder | ...Konica-Minolta D5D, Sony A100...

mikulag
    Guest

Domyślnie

Troszkę późno, bo po kilku miesiącach od zakupu (nieczęsto mam czas tu zaglądnąć), ale dodam i od siebie, że Towers jest bardzo solidnym sprzedawcą! Zakupiłem u Niego: 40D + 17-55 + 100Macro. Transakcja przebiegła bardzo sprawnie i szybko (5dni - razem z weekendem), w miłej atmosferze (a jakże), czyli tak jak być powinno... Pozdrawiam Szanownych Forumowiczów, w tym Towersa.

Bywalec Awatar spoon
    Miasto
    Wroclove

Domyślnie

Moje zakupy u Towers'a przebiegly tym razem wzorowo - szybko, profesjonalnie, w sympatycznej atmosferze. Tak, jak Towers przyzwyczail wielu juz na tym forum Solidne pakowanie (Towers ma chyba nowa niszczarke do papieru - bede musial dzisiaj odkurzac po tonie 'konfetti', ktora skutecznie zabezpieczala pakunek ), sprzet bez zarzutow - tak jak byc pownno.

Widac wiec, ze zawirowania na allegro zupelnie nie wplynely na solidnosc czy jakosc uslog - wciaz niezmiennie na najwyzszym poziomie.

Pozdrawiam

Bywalec
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Po zablokowaniu Towersa konta.... natychmiast znalazłem jego drugie konto....

Zakupiłem od niego 50 f1,4.... jestem zadowolony. Teraz czas na 35L :-P
    po niedzieli Towers będę molestował Cię telefonami

Uzależniony

Domyślnie

Dwa dni temu i do mnie przyszła paczka od Towersa z 5D, Gripem i 35L.

Powiem, że to był najbardziej udany zakup fotograficzny jaki kiedykolwiek zrobiłem. Wszystko, od pytań, wyjaśnień, przesłanych próbnych zdjęć, nawet porównania z własną puszką i obiektywem, po najlepszą cenę jaką zaoferował, natychmiastową wysyłkę paczki doskonale zabezpieczonej, było zwyczajnie pierwsza klasa. Nie wiem, ale pomyślałem nawet że skoro tak z każdym klientem postępuje to chłop musi nieźle zasuwać i mieć zdrowie aby wszystkim dogodzić.

Krótko mówiąc, pierwszy raz mam tak silne przekonanie, że kolejne zakupy będę robił już tylko u niego.

Strona 31 z 77 PierwszyPierwszy ... 21293031323341 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów