Piękne portrety pięknej dziewczyny. Gratulacje.
Piękne portrety pięknej dziewczyny. Gratulacje.
400D, Tamron 17-50 2.8, + Sonnar 135 + Linux
miodzio tylko zmiękczyłbym ostre cięcie pod podbródkiem i będzie super miodzio :-)Zamieszczone przez Macio
gra i buczy bebop
Chodzi Ci o łaczenie podbródka z szyją ? Dobrze dobrze, rady mile widzianeZamieszczone przez bebop
Zanim wywołam i na konkursidło jakies poleci, wiem ze szans nie ma, wiadomo jak jest z jury w konkursach ale dreszczyk emocji bedzie :-D
to jeszcze przyjżyj się dokładnie lewemu oku, lewemu narożnikowi oka (poniżej w lewą stronę jest czarna plama) - czyli modelki prawe oko etc. na prevce mało widać takich rzeczy, zrób wcześniej jakieś 20x30, dopiero wychodzą detale.Zamieszczone przez Macio
druga rzecz to dwie plamy światła na sukience (chyba że to spódnica ;-) jeden to bielsza plamka lub refleks na wysokości elfa, po lewej stronie od skrzypiec, druga jaśniejsza plamka na tej samej wysokości na lewym skraju zdjęcia. być może minimalnie przyciemniłbym sukienke na poziomie skrzypiec -tą lewą część, ale "być może". albo wydobędzie to lepiej skrzypce (lub altówkę :-) albo zbytnio obciąży zdjęcie i wtedy bym to olał.
tonacja bardzo ładna, zafarb cz-b też miodzio - nie wykłe banalne cz-b, tylko coś ze smakiem. podwójną ramkę może już bym sobie darował, de gustibus. pozdrawiam
gra i buczy bebop
Dzięki za uwagi, na pewno wprowadzę w życie. Jutro jadę to odbijać, zobaczymy co wyjdzie, na bierząco siąde sobie z grafikiem w labie i coś pomyślimy. Zastanawiam się jeszcze nad formatem. Minimum co moge dac na konkurs to 30x 20 ale zastanawiam się nad 38 x iles tam co jest. Myślisz że wyjdzie ? Powinno być ( IMO ) ok ale wole się dopytaćZamieszczone przez bebop
wyjdzie. z 300D robiłem 42x30. takich odbitek nie oglądasz z lupą tylko z pół metra-metr od nich.Zamieszczone przez Macio
gra i buczy bebop
A czu ona nie mogla byc nago? Wowczas cos byloby w tych zdjeciach. Proponuje powalczyc troche z kontrolą nad swiatlem. Szczegolnie tym generowanym przez ciebie. W swietle zastanym jeszcze jakos to gra.
17`latka nago ?Zamieszczone przez iczek
![]()
Kolejne, pewnie przedostatnie :P
super, chociaż stop - aureola do okoła modelki sugeruje poPSucie?! modelka ładnie, kadr ładnie.Zamieszczone przez Macio
dlaczego nie? ;-)Zamieszczone przez Macio
Ostatnio edytowane przez bebop ; 20-12-2005 o 19:39
gra i buczy bebop